Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Notorycznie wyskakujący błąd przy włączaniu jakiegokolwiek pliku.

Matrix233

Pytanie

Opublikowano

Mam taki problem że jak włączam komputer to wyskakuje mi jedna informacja ((ss na końcu)) i musze ją potwierdzać kilkanaście razy żeby dopiero włączyć ten komputer, również mam to gdy włączam jakieś gry, notes, przeglądarke czy tam inne rzeczy prócz otwierania folderu nawet gdy włączam muzyke wyskakuje podobna informacja. Mam Windows 7 32-bit i wspomnę że w C:program'u files nie posiadam foldru "system32" jeśli można to prosiłbym o pomoc tak abym nie musiał robić formatu komputera. 

SS na którym widać wyskakującą informacje:
http://i.imgur.com/aJhO0rM.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ccleaner nigdy nie naprawi ci systemu, ten program jest przeznaczony do usuwana zbednych plikow, co moim zdaniem jest to bez sensu. wykonaj obowiazkowe logi. link znajdziesz na samej gorze.

Opublikowano

Użyj programu Free Windows Registry Repair.

@ EDIT

Widzę tu objawy Neshty (z którą sam teraz walczę :( ), Sality czy innego gówna. Pobierz AVG, Malwarebytes i "lekarstwo" od AVG na Neshte i Sality (bardziej wygląda to na Sality) i walnij skany aż będzie wszędzie 0.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Wyczyść rejestr CCleanerem, powinno pomóc.

CCleaner służy do usuwania niepotrzebnych plików, więc wątpie że odnowi mi te pliki które zanikły ale spróbuje.

Opublikowano

Użyj programu Free Windows Registry Repair.

@ EDIT

Widzę tu objawy Neshty (z którą sam teraz walczę :( ), Sality czy innego gówna. Pobierz AVG, Malwarebytes i "lekarstwo" od AVG na Neshte i Sality (bardziej wygląda to na Sality) i walnij skany aż będzie wszędzie 0.

sam skan nic nie da... nie wprowadzaj go w blad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...