Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na Avalonie bez ND od zera?

Gość Teils2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, da rade grac i sie wybic bez wydawania ND?

Zrobilem woj i mam +/- 5kk na start.

Idzie osiagnac coś bez wydawania zl?

Prosze o wypowiedzi :)

A moze grac lukiem?

Opublikowano

Idzie tym bardziej że niedługo event letni czyli duża kasa. Choć bez ND proces wybijania się zajmie długo. Staraj się zdobyć 30/40kk i zacząć resellować, wtedy łatwo jest się wybić, ale ciężko zebrać tą sumę na początek.

Opublikowano

Jak up z tym reselem np możesz wspomóc się na allegro goldem do 2zl za 1kk taniej niż ND a jeśli nie chcesz w ogóle  wydawać ZL to wbij crusa i drop pióra chodz na bb ale najłatwiejszy sposób to z Bugiem z CP na Glacku robisz 1 sp do bosa nie wchodzisz tam idziesz na glacka i tam rozmawiasz i wychodzisz przed bosem i dropią kostki wgl 

Opublikowano

strasznie łatwo tylko trzeba ruszyć głową ;]

Graj normalnie nie patrz na kase dobij 1 sp nabij na niej troche profy i idz na glace i bugowac cp http://www.mpcforum.pl/topic/1248111-obszerny-poradnik-o-zarabianiu/#entry10661457   (zakładka sp1 i glaceron) dorobisz się z 1-2kk i możesz zacząć resell małych rzeczy np piórek potek itp. itd. o 15 sporo na ch2 sklepów jest więc na luzie cos znajdziesz.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

tylko że na tym bugu już trochę mniej się zarabia bo kostki chodzą po 1,5k -_-

A wczesciej ile chodziły? ja to niedawno wyczaiłem jak ja zaczynałem tak robić to kostka 2k mleko 1,5k

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...