Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotacja

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym graczem . Czytałem trochę o LOLu i natrafiłem na coś o darmowej rotacji czyli ( tak myślę ) cotygodniowych bohaterach dostępnych za darmo do testów . I moje pytanie brzmi czy poniżej 30 lvla moge z tego korzystać ? Jeśli tak to prosze powedziec jak:) 

Opublikowano

Tak w każdej rozgrywce powyżej 6 poziomu jest rotacja nowa co tydzień. Możesz te postacie wybrać normalnie nie musząc je kupować. Oczywiście, że możesz korzystać nawet poniżej 30 lvla a nawet na samym 30. To normalne podczas ładowania postaci możesz wybrać te postacie do zagrania nimi ( będą oznaczone znaczkiem wykrzyknika (!) )  .

Jest mały haczek w grach rankingowych soloq/duoq nie można wybrać darmowej rotacji aby uniknęło to niepotrzebnego unskilla - report him 0/10 first time Yasuo itp...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W champion select masz bohaterów do wyboru. Ci z rotacji są oznaczeni wykrzyknikiem. Oczywiście, że możesz korzystać, o ile ich wcześniej nie wykupisz.  :rolleyes:

Opublikowano

Dzieki z odpowiedzi . Nie chce zakladac nowego temetu wiec zapytam tu . Jaka polecicie mi klase mocno bijaca i z jakims obszarem i doskokiem,do wroga ? Bardzo podoba mi sie Master Yi ale,duzo osob nom gra . Tak do 1350 PZ :)

Opublikowano

Są klasy, mag, fighter, assassin, marksman, itp. Z "doskokiem" doskonały będzie Amumu, jungler. Obszarowe ultimate ® oraz W. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tfu kurde przyzwyczajenie z MMORPG z tymi klasami :D . Chodziło mi oczywiście o bohaterów . Master to chyba zabójca więc przydałby mi się jakiś taki z doskokiem i obszarami dobry na początek gry :) Polecacie coś do 1350 czy lepiej pozbierac te 3150 ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...