Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Wyłączenie wliczania postów w dziale ''Sugestie dotyczące forum''.

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wiem, że to dla niektórych dziwne lecz tak - postanowiłem napisać ową sugestię ze względu na dużą ilość spamerów, którzy wypowiadają się w owym dziale tylko po to aby nabić posty a nie o to tutaj chodzi. Dział powstał aby ludzie wyrażali swoje opinie na daną sugestię zaproponowaną przez innych a nie aby nabijać posty. Rozumiem, każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania na dany temat lecz 80% piszących w dziale to osoby, które pragną nabijać posty a nie wyrażać swoją prawdziwą opinie. 

Tutaj wstawiam przykład jednego ''SPAMERA'', który raczej miał na celu nabijanie postów a nie wyrażanie swojej opinii na dany temat.

4537914060236261026958.jpeg

4726914060243171026958.jpeg

Mam nadzieje, że moja sugestia zostanie rozpatrzona pozytywnie. Wiem, że większości osoba się ten pomysł nie spodoba lecz wszystko po to aby ograniczyć spamowanie.

Z poważaniem - Kacper.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej na TAK ;] 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Takie zdarzenia i nabijanie postów nie powinno mieć miejsca. Wyłączenie wliczania postów, do ogólnej napisanej liczby by to w jakimś stopniu zmniejszyło.

Za.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...