Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Micosoft office coś nie tak

Konto1999

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pirat czy nie ale chciałem znać rozwiązanie problemu. Miliony osób nie ma oryginalnych wersji różnych programów. A to nie jest pirat bo działa od 6 lat bez przeszkód i niby teraz coś źle? Nie wierze. Przywracanie systemu? System32? Coś z tego?

Co z tego, że miliony osób kradnie? "On zabił, to ja też mogę", tak to działa?

To, że program działał te 6 lat bez przeszkód nie ma nic do rzeczy, wręcz przeciwnie - coś spieprzyłeś i powinieneś wiedzieć, co to było.

Jeszcze raz - nie prowadzimy tutaj organizacji przestępczej, nie pomożemy ci w kradzieży.

Darmowa alternatywą dla Microsoft Office jest Libre Office - http://pl.libreoffice.org/

ㅈㅈ.

Opublikowano

A nie zrozumiałeś postu wyżej?

Skoro jest się piratem i kradnie oprogramowanie to przynajmniej wypadałoby wiedzieć już jak to robić.

Nikt Ci tu nie pomoże.

Równie dobrze mogłeś poprosić o to że chcesz napaść na sklep i szukasz kogoś kto mógłby Ci pomoć... >.<

Opublikowano

Pirat czy nie ale chciałem znać rozwiązanie problemu. Miliony osób nie ma oryginalnych wersji różnych programów. A to nie jest pirat bo działa od 6 lat bez przeszkód i niby teraz coś źle? Nie wierze. Przywracanie systemu? System32? Coś z tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...