Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Korepetycje z pisania na pamięci w języku C# Tibi oraz innych gier(tutaj w zależności, niektóre są bardzo złożone) oraz pisanie programów na zlecenie C#, AutoIt.

Metoda kontaktu:

E-mail: [email protected]

Skype: tutaj traktuje trochę jak prywatną rzecz więc podam jak się dogadamy

GG: 33040958

Opis rzeczy:

Korepetycje z pisania na pamięci Tibi oraz ewentualnie innych gier, polegają na tłumaczeniu oraz dawaniu sampli z kodami, tak aby wszystko co przekazuje było dla Ciebie zrozumiałe(pomogło Ci napisać własnego bota do danej gry, ogólna pomoc w pisaniu botów) (UWAGA tylko boty do gier z clientem desktopowym)

Pisanie programów na zlecenie w C#, piszesz mi jak ma wyglądać projekt, jego funkcje, na czym Ci najbardziej zależy, i przedstawiasz swoją wizję projektu abym mógł go jak najdokładniej zrealizować.

Oczekiwana/oferowana cena:

Korepetycje cenie 2h/50zł lecz nie jest to cena zaporowa, możemy się dogadać, wiadomo też, że każda gra jest inna.

Pisanie programów na zlecenie to już cena indywidualna w zależności od złożenia programu, ilości pracy, która będzie potrzebna do zrealizowania projektu.

(UWAGA prace na zasadzie wpłaty 50% jako zabezpieczenie, jeśli wykonam projekt dopłacasz 50%, jeśli zdarzyło by się, że zawiodłem odsyłam 50%, które wcześniej mi wpłaciłeś/aś)

Zdjęcia/inne informacje:

Co do informacji, może trochę o mnie.

Nazywam się Arkadiusz, obecnie lat 16 i programuje od 11 roku życia. Piszę w językach takich jak C#, AutoIt, Lua, Ruby, Pascal i HTML a w gorszym poziomie w php i paru innych z którymi pewnie miałem styczność ale nie pamiętam. Płynnie posługuję się  Cheat Engine czy OllyDBG. Zajmuję się głównie pisaniem botów/wspomagaczy do gry Tibia, jak też pisaniem innych ciekawych aplikacji zależnie od tego co mi przyjdzie do głowy, boty pisze od około 3 lat, przykładem mojej pracy był dawny projekt Astrabot, który pisałem około 3 miesięcy, był to jeden z nielicznych projektów posiadających pełnego cavebota, targeting i wiele innych ciekawych funkcji.

Opublikowano

Nazywam się Arkadiusz, obecnie lat 16 i programuje od 11 lat.

A wy co robiliście w wieku 5 lat? Uczyliście się czytać i pisać? Pfff...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No chyba, że tak. :DD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No chyba, że tak. :DD

Trochę oleju w głowie i można się domyślić że programuję od 11 roku życia.

/ Umiałbyś napisać swojego Cassino bota który by śmigał na OTSach?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano
Umiałbyś napisać swojego Cassino bota który by śmigał na OTSach?

Tak, mógłbym się podjąć, myślę, że bym dał rade :)

Opublikowano

Tak, mógłbym się podjąć, myślę, że bym dał rade :)

A mi to nie chciałeś zrobić?

@topic

Polecam usera, jednak nie dawajcie mu hajsu, wyda to znowu wszystko na koke/here.

@Edit

zmień z kupię na sprzedam.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano
zmień z kupię na sprzedam.

Tak na serio to było sprzedam, nie mam pojęcia czemu się tak ustawiło, zmienić nie mogę, może jakiś moderator by pomógł :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...