Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheat master v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdzie bo jedna upowazniona osoba do sprzedazy tego to sam autor ktory juz tego niesprzedaje, nieodkupisz tego od nikogo bo dziala na 1 kompie, niema scrackowanej wersji - to powinno odpowiedziec na twoje pytania ktore bys zadawal potem ;)

2006-2010

Opublikowano
CM i AA byly wystawione na allegro.

ale juz nie ma, a nawet gdyby byly to nie warto kupywac bo S3 bedzie brutalny

dla hackow ;)

o rly ? :lol: ja to bym sie nie zdziwil jak na samym poczatku by juz byly wingi 3rd lvlu :lol:

Opublikowano

domin prosze cie... nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj ;/ a to co widziales na allegro to bylo za posrednictwem lodiego. Nie mozna juz dostac CM poniewaz tylko lodi moze wygenerowac plik fingerprint. A co do sezonu 3 to jeszcze wieksze brednie gadasz, czemu przestanie dzialac? podaj chociaz jeden powod, przestanie dzialac bo co? bo ty tak mowisz? zeby przestalo dzialac ostro musial by sie zmienic source gry musieli by od nowa wiele zeczy napisac. Jesli na frienz mu dziala autokill na globalu tez bedzie bo to sa te same pliki, frienz/zhyper (nie wiem czy zhyper wykupil na 100%) wykupili orginalne pliki gry i hacki dzialaly byl autokill bylo nawet tworzenie wingow 3rd pakietami i myslisz ze k2 network dostanie inne pliki? dostana te same!. I na koniec powiem tak nie wiesz - nie wymyslaj wejdzie season 3 sami zobaczymy co bedzie.

pozdrawiam

edit: i jak widze domin spamujesz postami typu "zgadza sie" "oj zdalo by sie zdalo" "bla bla mikiel wyspa edukacyjna" i wypominasz ludziom kulture i jakies pierdoly, widocznie nie czytales regulaminu - koniec spamu

2006-2010

Opublikowano

a co powiesz na hacki typu by ziomal ? dlaczego juz nie dzialaja? bo zmieniali caly kod zrodlowy do tej gry?

od tygodnia szukam glupiego autopicka bo tak naprawde tylko go potrzebuje combo tez by sie przydalo od czasu do czasu do czasu.

jest tego cala masa w sieci ale ani jeden nie chodzi.

moze i masz racje, znajac historie dupe usuneli mix jewel.

poczekamy zobaczymy.

nie jestem tym typem co maja caly dzien wł. komp i prog typu cm lub aa robi wszystko za gracza.

wydaje mi sie ze takie programy ap czy combo chodz sa czesto blokowane powinne byc tworzone

i udostepniane.

pozdro.

ps.co do zgadzam sie" i "zdalo by sie zdalo" to przyjolem do wiadomosci :P

Opublikowano

zwracam honor wam obu :D przelecialem cale forum i pozmienialem :D chodz wczesniej podmienialem nazwy i lipa mnie zastala ^_^ jak to fajnie znow przejsc na stare dobre mu :D