Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wakacje w przestworzach!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ZioloPCTV

4. Można wziąć udział we wszystkich kategoriach na raz.

5. Zakaz plagiatów oraz rysunków/poradników napisanych przed ogłoszeniem konkursu.

Opublikowano

Czy można dodać poradnik i grafike ?//Tak. poradnik już zrobiłem o kilku samolotach wybiore jakiegoś :) //Przeczytaj regulamin.

Opublikowano

Osz cholercia, wreszcie WYMARZONY konkurs dla mnie, tyle że nie dam rady wziąć udziału, wracam trzeciego (a i tak rysunku się hop-siup nie zrobi :P) :< Mam nadzieje, że będzie kiedyś jakaś powtórka?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano
Grafika koniecznie musi być wykonana w PAINCIE. Nie można korzystać z tabletów graficznych, ani programów typu Gimp, PS.

Jak to wykryjecie, skoro tablet graficzny działa na zasadzie myszki?

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Osz cholercia, wreszcie WYMARZONY konkurs dla mnie, tyle że nie dam rady wziąć udziału, wracam trzeciego (a i tak rysunku się hop-siup nie zrobi :P) :< Mam nadzieje, że będzie kiedyś jakaś powtórka?

"Kicław wygra rysunek" ~@RADTOR

No nic ;< Szkoda.

Jak to wykryjecie, skoro tablet graficzny działa na zasadzie myszki?

Idzie to rozróżnić ;) Ja osobiście zachęcam do rysunku, lepsze prace można zrobić niż w paincie.

Opublikowano

Co do drugiej kategorii, to mam pytanie. Do czego opis myśliwca może być przydatny? Przecież teraz chyba prawie każdy myśliwiec ma własny opis w grze War Thunder. Z resztą, to jest dziecinnie proste poszukać w google opisu myśliwca, skopiować i wkleić. A szkoda, bo można jeszcze tyle przydatnych poradników napisać, że głowa boli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...