Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt i build do vayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule szukam skrypta do vayne co robi combo spacją i chciałbym wiedzieć jaki build (nie grałem długo)

I coś na lasthity potrzebowałbym jaki najlepiej proponujecie.. Sac?

Opublikowano

Polecam Skrypt Vayne no pain no gain, nie potrzeba do niego sac, jest darmowy. Mi osobiscie bardziej się podoba niż Shadow Vayne którego używasz z SAC. Polecam Evadeee do tego najnowsze i kosisz all :). Build według uznnia
BOTRK > EDGE > Ten łuk na przebicie (last whisper czy cos nie pamietam nazwy) > Butki berserki z czerwoną runką> Youmuu > Bloodtrister

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Polecam Skrypt Vayne no pain no gain, nie potrzeba do niego sac, jest darmowy. Mi osobiscie bardziej się podoba niż Shadow Vayne którego używasz z SAC. Polecam Evadeee do tego najnowsze i kosisz all :). Build według uznnia

BOTRK > EDGE > Ten łuk na przebicie (last whisper czy cos nie pamietam nazwy) > Butki berserki z czerwoną runką> Youmuu > Bloodtrister

SV nie potrzebuje SAC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...