Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór konsoli używanej

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Ogólnie jestem teraz w pracy i z braku zajęcia popatrzyłem sobie allegro, w kategorii konsol, ponieważ już od dłuższego czasu chcę sobie jakąś sprawić.

I tutaj moją uwagę przykłuły używane current geny, ponieważ nie chce kupować nowego PS4 jako swojej pierwszej konsoli, ponieważ nie wiem czy mi posłuży długo, czy tylko od święta z czasem..

Ogólnie to raczej na 99% chciałbym ją zchakować, tak aby po prostu wypróbować jak największą ilość gier, a potem jak mi się spodoba to enetualnie zainwestować w nową generację.

I teraz tak, kumpel mi powiedział iż lepiej jest kupić xboxa ponieważ po schakowaniu działa tryb ONLINE. Ogólnie kupiłbym tylko fifę 14 używaną, tak aby grać przez sieć, reszta gier wątpie aby była wykorzystana w multi, ponieważ nie jestem żadnym fanem BF itp, tylko jedynie fifa mi się spodobała w multi.

Więc teraz moje pytanie brzmi co lepiej wybrać i do jakiej kwoty, tak aby mi się po prostu opłaciło. Ogólnie to tak max 500zł chciałbym wydać na konsolę, i ogólnie jak jest potem z przerobieniem jedej i drugiej, tzn chodzi mi o koszty tego i poziomie trudności (czy da rade to zrobić w domu). Ogólnie możecie coś podpowiedzieć itp. Będe wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.

Znalazłem taką, jest ona przerobiona ? I tutaj kolejne pytanie czy brać przerobione od razu czy samemu przerabiać ?

http://allegro.pl/xbox-360-slim-250-gb-lt-3-0-jak-nowa-i4425055595.html
Opublikowano

Spoko loko, peceta to ja mam i tak już zajebistego. Ale nie chodzi o to, tylko o takie tytuły jak UFC, Fight Night, Fifa Stree i inne skierowane na konsole...

Opublikowano

nie znam sie na xbox lecz polecal bym ci PS3 Slim 200x lub 210x model. Najlepiej samemu przerobic konsole bo masz pewnosc ze nikt nie ma twojego CID.

Jesli wogole na konsoli nie grales to lepiej nie przerabiaj jej bo tylko ja popsujesz/dostaniesz bana szybko. PS3 Slim 300x lub SuperSlim polecam. xbox moze i lepszy lecz aby grac online trzeba placic a na PS3 jest za darmo.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...