Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanko

metn3502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój brat uzależnił się od lol'a. Co mam zrobić by ogarnąć go?? Sam grałem w tą grę ale po wbiciu 30 i dojściu do Silver IV porostu znudziła mi się ta gra. A mój brat gra 5-6 rund dziennie. Pomocy!!!

Specjalista
Opublikowano

5-6 to i tak niedużo z 11 to ok, ale jak chcesz rady to zabierz mu klawiaturę niech gra na ekranowej :v

Opublikowano

Mój brat uzależnił się od lol'a. Co mam zrobić by ogarnąć go?? Sam grałem w tą grę ale po wypiciu 30 i dojściu do Silver IV porostu znudziła mi się ta gra. A mój brat gra 5-6 rund dziennie. Pomocy!!!

''po wypiciu 30'' :D

to jemu też daj wypić 30 :D

kjdjjNf.png

Jeśli spodobał ci się mój post, nie zapomnij o Like ;p

Opublikowano

To niedużo, ja grałem po 20 >.< Wiem, co to uzależnienie, zajmij najlepiej go czymś innym, nwm, idźcie pograć w piłę, albo coś. Jeżeli to się nie uda, to przeszkadzaj mu, zabierz coś, zmień hasło do konta, jeśli znasz, ew. odinstaluj lola, albo zrób coś, żeby dostał bana. ;]

Opublikowano

Możesz np. wejść  mu na konto włączyć kilka gier i afczyc, feedowa, wyzywać. Bana dostanie to może pomoże :D Możesz też porozmawiać z nim o tym, powiedzieć mamie da mu szlaban.

Opublikowano

5-6 gier to twoim zdaniem dużo? Ja gram tyle i to jest moje minimum dzienne.  :huh: Ale jak tak bardzo Ci na tym zależy to możesz mu odłączyć internet jak gra lub najzwyczajniej w świecie porozmawiać z nim o tym. 

Pozdrawiam. :rolleyes:

Opublikowano

wg mnie jakieś odinstalowywanie itd za wiele nie da. jak go Lol wciągnął to i tak zainstaluje. dostanie bana? pewnie nowe konto założy :D jeszcze gorszym pomysłem są jakieś szlabany. lepiej go odciągnąć w jakis ssposób i zeby mu się odechciało grać ;-) no i pogadać ;-)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmetn3502 w czym problem?

Braciszek zabrał kompa i nie masz na czym grać? :P

Ogranicz neta braciszkowi to nie pogra,

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Olej go. Niech zgnije w bronzie/silverze, zawali szkołę, a ty się ucz. Na koniec będziesz zgarniał gruby hajs, a on będzie biedakiem. Kiedy poprosi o hajs to kopniesz go mocno w dupe i powiesz. "Zgarniaj hajs na lolu frajeruchu, mama mnie bardziej kocha"

Diss_Stream.png

Opublikowano

wg mnie jakieś odinstalowywanie itd za wiele nie da. jak go Lol wciągnął to i tak zainstaluje. dostanie bana? pewnie nowe konto założy :D jeszcze gorszym pomysłem są jakieś szlabany. lepiej go odciągnąć w jakis ssposób i zeby mu się odechciało grać ;-) no i pogadać ;-)

Jednak LoL ma sporo Giga. Odinstalujesz go raz to zrobisz to drugi raz usuwając folder lola. Jeżeli dzieciak jest mało mądry to nie skopiuje folderu lola i będzie go ściągał cały czas. Czysta wredność :D

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

5 rund to malo, znam takich ktorzy graja po 20. Sam gram 4gry dziennie w wakacje a normalnie 1-2 i nie czuje sie uzalezniony. Jak chce to niech gra... nie twoja sprawa

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

5 gier dziennie? tylko to czasem gram z rana po śniadanku xDDDD 

ale nie czuje się uzależniony i zawsze mam na wszystko czas więc myślę, że Twój brat nie ma problemu

Opublikowano

5 rund to chyba minimum... A jak masz z nim taki problem to wypierdol mu lola z komputera, załóż blokadę, odłącz internet albo go pobij. Co tam wolisz B)  

Opublikowano

WŁAŚNIE K***A. BIERZ K***A BLACHĘ I DOPIERDOL FRAJERA. JP W C**J. J****Y LOLOWICZ K***A. TAKI POLICYJNY. MOWIE CI ,DOPIZDOL MU. JAK GRA W LOLA TO ODŁĄCZ NETA. ON SIE SPYTA: CO JEST? A TY DO NIEGO: JAJCO K***A. I PRĘTEM NA RYJ. POWTARZAJ DO SKUTKU.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...