Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język Programowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ASM

A tak poważnie to nie żebym Cię zniechęcał, wręcz przeciwnie, ale tworzenie botów to nie takie chop siup. Informatyka idzie na przód a co za tym idzie zabezpieczenia. Sporo czasu potrzeba by się nauczyć:

a) Jezyka programowania C,C++,Java... to już zależy jaki ma być bot i w czym jest stworzona gra.

B) Technik których się wykorzystuje podczas pisania botów, wyszukiwanie funkcji, podpinanie się pod funkcje, edycja kodu maszynowego ...

c) Optymalizacja kodu aby bot był w stanie ogarnąć punkt b.

Możesz sobie postawić na cel tworzenie bota, ale tak czy tak zaczniesz od punktu a) czyli od tworzenia kalkulatora.

o8HfXuR.png

CAPSLOCK TEAM - LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

Cała prawda o LittleBlack

Opublikowano

Mam właśnie chęci... bo jestem leniwy ... a to oznacza ze czegoś mi się nie chce robić w grze :3 Więc mimo iż nie opłacało by się dalej kombinować to ja na upartego będę robił.

Uczę się bardziej przez praktykę ... potrzebna kluczem sukcesu :P

Bot... hmm... exp bot,farm bot ? Jest mob/przedmiot i myszka idzie w tamtym kierunku...

Potrzebuje jakiejś wskazówki w jakim języku etc.

Oczywiście jest zabezpieczenie HackShield... ale potrzeba kluczem sukcesu jak wcześniej pisałem :P

Opublikowano

Mam właśnie chęci... bo jestem leniwy ... a to oznacza ze czegoś mi się nie chce robić w grze :3 Więc mimo iż nie opłacało by się dalej kombinować to ja na upartego będę robił.

Uczę się bardziej przez praktykę ... potrzebna kluczem sukcesu :P

Bot... hmm... exp bot,farm bot ? Jest mob/przedmiot i myszka idzie w tamtym kierunku...

Potrzebuje jakiejś wskazówki w jakim języku etc.

Oczywiście jest zabezpieczenie HackShield... ale potrzeba kluczem sukcesu jak wcześniej pisałem :P

widocznie twoja potrzeba nie jest zbyt wielka skoro nie potrafisz tego znaleźć na google.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...