Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craaash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary 

Wrzuc Ten 1 ss Na ScreenShu bo tu on coś nie działa ;(

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Ey Stary Sorki ale nie zauważyłem spoilera ;p myślałem że trzeba kliknąc w : te Screeny costam xD

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Cześć!

@1361622928-U485574.pngautor

Zwykła mapa robiona w trzydzieści minut maksymalnie.

Jestem/będę programistą, ale co do wyglądu czegoś umiem się wypowiedzieć (Czyt. Ocenić) i to jest żenada.

Takie byle "gówno" każdy potrafi, a ty to jeszcze udostępniasz..

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

A mi tam się podoba.
Prostota spawnu zapewnia to "coś", co się nadaje na mniejsze serwery. Stylistyka jest OK.

@S0L1D3R JAVA w hobby na mpc nie uczyni z ciebie programisty xD

@dół @S0L1D3R
Powiedział, co wiedział :D Miał 100 rang, został wyrzucony za zachowanie.
Również ja mogę pisać swoje zdanie, i wcale nie muszę ci się spowiadać czemu to piszę.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@Swiezu

Przepraszam, że tak napiszę, ale czy ty masz coś do mnie?

Często w tematach, gdzie ja się wypowiadam ty zawsze masz coś do mnie, nie pasuje Ci coś we mnie?

Mogę sobie pisać wszystko co chce i jakoś nigdzie nie argumentowałem swoich słów, że jestem programistą, bo mam wpisaną Jave w Hobby. Lubię programować/pisać, można powiedzieć, że to moja pasja, ale nie Tobie oceniać kim jestem, nie jesteś "bogiem"...

Jakbyś nie zauważył napisałem też "będę", czyli uważam się że nie jestem, a w każdym razie mam dylemat (Nie widziałeś ukośnika? Może ubierz okulary?)

Gdybym tak napisał, to nie byłbym sobą..

PS: Tak oceniasz wszystkich, nie dziwie się, że Cię z mentorów wyrzucili :D

@1361622928-U485574.pngautor

Udostępniasz taki spawn, który każdy potrafi zbudować i jest nie praktyczny.

Wybuduj coś lepszego, na sam start sam szkielet zrób, a później zrób ozdoby i inne rzeczy. Wtedy będzie to bardziej wartościowe. :D

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

To nazywasz mapą? (budowlą) ?

Ile to budowałeś?

30 min? MAXX ;)

Pozdrawiam.

"Nie wierz dzieciom co mowią ze umią pieknie budowac!"

Opublikowano

Ludzie . Powiem wam że każdy ma inny gust . 1 może mieć że postawi 4 klocki i gitara i jest " piknie " a inny natrudzi się i zbuduje coś wielkiego i dalej "coś brakuję" ja potrafię uszanować na co kogoś stać i jestem wyrozumiały . jeżeli mi by ktoś to wybudował  to szczerze ? Nie Narzekał bym bo już spawna jest sbudowane około 40% jeszcze tabliczki pododawać itd itp i co i mniej roboty się ma ? .. Ale ja jak robie serwer to wolę aby zaufana osoba mi budowała [ albo pobiorę z neta :D ] no i troszkę pozamieniam i spawn gotowy.

Opublikowano

Nie piszę, że potrafię budować. Po prostu znalazłem go na dysku - mi się nie przyda, może komuś innemu pomoże. :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...