Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście chcieli zobaczyć w FIFA 15?

Samosznik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, temat do dyskusji, co EA mogłoby wprowadzić w nadchodzącej fifie.

Ja chciałbym zobaczyć mecze Waggerowe, tak, aby uniknąć oszustów. Wybieramy kartę, o jaką chcemy zagrać no i nasz przeciwnik robi to samo, zapobiegłoby to częstym oszustwom w aktualnej fifie.

Drugą rzeczą jest przeniesienie swojej WG online do UT, jako karty, oczywiście jej umiejętności by rosły wraz z wykonywaniem wyzwań dla WG. Tutaj projekt tego, wzięty z fanpage Fifa Coins PL.

gGgEWwl.jpg

OIE6isU.png

Opublikowano

Mecze Waggerowe ? Pomysł fajny, ale jeżeli ktoś znajdzie do Fify 15 coś takiego jak trainer ? Nie zagrasz meczu, a Cię rozłączy i zaliczy wygraną, lub przegraną. Zależy z jakiej patrzysz perspektywy.

Opublikowano

A mi się ten tryb tworzenia gwiazdy nie podoba .Jaki trainer i wpadasz na gówno 99 rating ...
Po 2 wolę oryginalnych zawodników a nie takie wymysły :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A mi się ten tryb tworzenia gwiazdy nie podoba .Jaki trainer i wpadasz na gówno 99 rating ...

W tej fifie WG ma chyba max rating 92, więc nie byłoby tak źle, karta oczywiście musiałabybyć niesprzedawalna, no ale wątpie, że EA coś takiego wprowadzi. ;p

OIE6isU.png

Opublikowano

jaki trainer chlopcze ostatni trainer jest z fify 12(lub 11) i ciagle jego kod dziala, tak samo kazdy trainer do fify world jest kopia kodu. myslisz, ze nagle znalazloby sie na forum tylu reverse engineerow?

Opublikowano

jaki trainer chlopcze ostatni trainer jest z fify 12(lub 11) i ciagle jego kod dziala, tak samo kazdy trainer do fify world jest kopia kodu. myslisz, ze nagle znalazloby sie na forum tylu reverse engineerow?

Po 1 nie chłopcze bo nie wiesz ile mam lat tak naprawdę :)

Po 2 trainerowcy są w Fifie 14? Więc to też jest trainer . Nie obchodzi mnie czy to jest kopia kodu czy nie . Działa jako trainer ? Zalicza mecze jako trainer ? Chyba TAK o ile się nie mylę <_<

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

ja bym chciał aby w fifie 15 był połączony rynek pc z konsolami

Beznadziejny pomysł :/

Wagerów nie będzie bo to hazard ;P

Hazard to taki piłkarz :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Zapewne jeżeli by dodali na PC, to na PS'y też. ;p No ale fajnie by było, bo troche szkoda, jak widzisz, że ktoś ma legendy, a ty grasz na PC/PS.

OIE6isU.png

Opublikowano

Mi by wystarczylo gdyby do UT dodali mozliwosc gry 2v2. No i z serwerami tez by mogli wkoncu cos zrobic, bo ile mozna hostowac na kartoflu.

Opublikowano

W tej fifie WG ma chyba max rating 92, więc nie byłoby tak źle, karta oczywiście musiałabybyć niesprzedawalna, no ale wątpie, że EA coś takiego wprowadzi. ;p

Zależy od pozycji, GK 89, ŚPO 91/92, N 89/90. Ja myślę że usunięcie buga z czarnym ekranem na rożnych będzie dobre do wg, to co napisałeś też dobre.

Do WG bym jeszcze dodał wszystkie komentarze z gry, poszerzenie edycji wg ( czyt. wszystkie fryzury co są w grze etc. ) i nową zakładkę - "Gotowe wyglądy piłkarzy z realnego świata". Jeszcze może edycja koszulek, herbów etc. w grze. Ławka rezerwowych w WG ( jeśli ktoś jest w lobby kapitan może go zmienić ).

Arena treningowa wg, czyli grając w jakimś klubie można dołączyć do nowej zakładki, czyli areny treningowej i z innymi graczami z klubu trenować. ;)

Ulepszenie wirtualnych klubów to dobry pomysł, bo tryb jest ten prawie popularny jak ut i pewnie w 15 będzie popularniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...