Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja siostra tyje o.O

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyc glupi problem...

Tylko nie piszcie "to jej rzycie" "nie wtracaj sie" bo jest bardzo ładna dziewczyna, zyje z nia na codzien i jestem tez zwyczajnie ciekaw o co chodzi...

Otoz moja 14 letnia siostra (rok po mnie urodzona) ostatnio bardzo dużo je! Ilosc rzeczy, jaka czasami zjada wrecz mnie niepokoi. Okres? Chec przytycia?

Od jakichs 2 tygodni widzę, że bardzo dużo je. Bierze dokładki, kupuje przy kazdej okazji lody, chipsy itd. w kiosku czy sklepie, robi sobie duzo kanapek miedzy posilkami, glownie z miesem. Chodzi wlasciwie caly dzien z wzdętym brzuchem od jedzenia

(cos jak u tej dziewczyny, im pozniej tym wiekszy a rano plaski https://c1.staticflickr.com/9/8034/8037140088_dc83d43061_z.jpg )

a wczoraj zauwazylem u niej małą fałdę (dziewczyna zawsze byla chuda!). Ma wcięcie w talii, jako starszy brat potwierdzam tez ze jak na swoj wiek ma czym oddychac ;p

Ona nic mi nie mowi albo obraca w zart/zmienia temat. Ktos ma pomysl o co chodzi? Bo jak nakrylem ja na jedzeniu w pokoju drugiego obiadu zaniepokoilem sie...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Może jej organizm musi wykarmić więcej niż normalnie?  :rolleyes: Jest głodna, to je. Kiedyś jej przejdzie (max za 9 miesięcy), a jak nie - porozmawiaj z rodzicami.

A może jej sie nudzi i chce przytyć przez wakacje, żeby potem płakać "jestem gruba!"

Opublikowano

Hehć, dziwne, wydaje mi się że kiedyś pisałeś temat w pogaduszkach o głupiej modzie na tycie ;)

Jak już napisałem, jest to moda z Ameryki, robienie zdjęć i powiększanie brzucha, dziwactwo. Oczywiście to nie musi być to. Możliwe że okres a wtedy lepiej w temat nie wnikać.

Zapytaj się jej może czy ona przypadkiem nie stosuje takiej dziwnej mody z tyciem. Nie możesz tu za wiele zrobić, jeśli przesadzi to rodzice zauważą(chyba).

Opublikowano

Hehć, dziwne, wydaje mi się że kiedyś pisałeś temat w pogaduszkach o głupiej modzie na tycie ;)

Jak już napisałem, jest to moda z Ameryki, robienie zdjęć i powiększanie brzucha, dziwactwo. Oczywiście to nie musi być to. Możliwe że okres a wtedy lepiej w temat nie wnikać.

Zapytaj się jej może czy ona przypadkiem nie stosuje takiej dziwnej mody z tyciem. Nie możesz tu za wiele zrobić, jeśli przesadzi to rodzice zauważą(chyba).

Ej masz racje! Zapomnialem i siora juz tez dawno...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Eee Ty już kiedyś takiego tematu nie zakładałes :D?

Bo na 100% był podobny.

Może ma tasiemca i ją objada z żarcia xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...