Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Elo Boosting u Bil3T'a - z Challengerem

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam Moderatorów tego forum skłonnych do wyłudzania darmowych usług, a następnie wypierania się z tego.

GG WP MPC Forum.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Otóż już raz skorzystałem z tej usługi, jestem bardzo zadowolony gdyż zostałem zboostowany w kilka dni. Zapłaciłem, a oni jak profesjonaliści wybili mnie  ( Silver III ==>> Platyna II ). Sam nie wierzyłem, że można zrobić to tak szybko, a jednak panowie którym powierzyłem konto nie zawiedli mnie i spełnili aż ponad moje oczekiwania. 

Teraz wiem komu mogę powierzyć konto, a przy tym spokojnie spać. 

P.S  Pamiętajcie kto nie płaci ten nie ma. :)

Opublikowano

Chciałbym prosić o podanie twojej aktualniej dywizji lub boostera z twojego "serwisu".
Na potwierdzenie screenshot lub invite w grze.
Poza tym co tak tanio? o.O 

Wyczuwam scamming.

Opublikowano

Ja Aktualnie posiadam dwa Konta, jedno Platyna 2, drugie Diamond 3.

Mój wspólnik jest aktualnie w Challengerze na serwerze EUNE.

Jeżeli sądzisz, że próbuję od kogokolwiek wyłudzić pieniądze to się mylisz, bo nie po to wyrabiam sobie opinię żeby oszukiwać ludzi.

btw. Boostuje od rana pierwszego klienta z giełdy, masz wyniki z dzisiejszych gier ;x - http://screenshooter.net/100097168/icfwqpl

# Nicków przywoływaczy naszych głównych kont nie podajemy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Brawo, nauczyłeś się grać. Polecam.

Jeżeli chcesz porozmawiać na ten temat zawsze możemy wejść na TS'a kozaczku za dyche xD.

A jeśli nie to zamknij wkońcu tą swoją zapyziałą twarz bo ci kiedys dziecko krzywde zrobie.

P.S Co raz bardziej przekonujesz mnie w fakcie, że jesteś tylko Pasożytem, dla którego nie powinno być miejsca na tym forum. Panie @Silver™

Regulamin sygnatur

Opublikowano
A to nie jest ona czasami ?  xD 

Kto wie, apropo Panowie z tematu zbaczacie.

Jedynie co od siebie mogę dodać - Bajlet świetny gracz, nie raz z nim grałem (z jego głównym acc, i kontami które boostował), jak na ligę to i tak chłopaczyna mało bierzę a dobrą robotę odwala, póki możecie korzystajcie ;) #Maxio_Produkt_Poleca

[*]

Opublikowano

Grałem z nim raz, dobre plejsy isi kery.

Polecam zaufana osoba, szybki i rzetelny.

Opublikowano

Otóż już raz skorzystałem z tej usługi, jestem bardzo zadowolony gdyż zostałem zboostowany w kilka dni. Zapłaciłem, a oni jak profesjonaliści wybili mnie  ( Silver III ==>> Platyna II ). Sam nie wierzyłem, że można zrobić to tak szybko, a jednak panowie którym powierzyłem konto nie zawiedli mnie i spełnili aż ponad moje oczekiwania. 

Teraz wiem komu mogę powierzyć konto, a przy tym spokojnie spać. 

P.S  Pamiętajcie kto nie płaci ten nie ma. :)

Jeszcze napisz jak szybko spadłeś znów do Silvera kappa

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Szybko się uwinął, nie było problemu z grą ani z jakimkolwiek oszustwem. Wszystko nienaganne. Polecam Mateusz.

951841430649214321545.png

Day after day.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zawieszam, oraz oświadczam, że nikt z tego forum już nie będize miał okazji skorzystać z tej usługi, gdyż nawet Moderatorzy próbują cie wyruchać na pieniądze.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...