Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Ziggs, Varus

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam do was pytanie. Mianowicie chodzi o to jaka skorke wybrac do Ziggsa i czy bardziej oplaca sie Silverlight varus czy crystal? Arctic Ops Varus juz mam odblokowany ale nudzi mi sie powoli ;c. Cena do ziggsa jest mi obojetna bo niedlugo dostane 10k rp (z refow :D)

Opublikowano

Co do Ziggsa osobiście podoba mi się snowday ziggs ale chyba niemożliwy do kupna.

Jak szaleć to szaleć, więc czemu nie:

Basenowy Ziggs:

- ładnie wygląda w grze

- animacje zmienione

- ładny splashart

Co do Varusa polecam Arclight ma wszystkie animacje zmienione, ładniej wygląda w grze, taki bóg jak dla mnie. (klimatyka god of wara)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Co do Ziggsa osobiście podoba mi się snowday ziggs ale chyba niemożliwy do kupna.

Jak szaleć to szaleć, więc czemu nie:

Basenowy Ziggs:

- ładnie wygląda w grze

- animacje zmienione

- ładny splashart

Co do Varusa polecam Arclight ma wszystkie animacje zmienione, ładniej wygląda w grze, taki bóg jak dla mnie. (klimatyka god of wara)

Tez mi sie podoba pool party ale inne tez sa spoko ;). Dzieki za rade, like dla ciebie.

Opublikowano

Pool Party Ziggs. Polecam - świetny art skilli. Świetlisty Varus też jest niezły. ;-) Będziesz miał rp'ki to kup obydwa :D

Opublikowano

Basenowy imo. A co do varusa to crystal bardzo ladna animacja Q i w ogole taki futurystyczny jest :D

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Do Ziggsa bierz Pool Party, imo najlepszy skin do Ziggsa, ale całkiem spoko też jest Szalony Naukowiec. Pool Party spoko animacje, zmienione odgłosy, wygląd całkowicie zmieniony.
Co do Varusa bierz Arclight Varusa, najlepszy :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Ja do Ziggs'a polecam Mad Scientist Ziggs (czy coś takiego). ;)

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Również polecam Pool Party Ziggs, śmieszny art, ładnie wygląda w grze + fajne animacje.

Arclight Varus, przypomina mi trochę skina do Syndry. Ładną ma strzałę + animacja, podobają mi się te piórka(?).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...