Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liczenie MMR na op.gg

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem dziś dwa duoq z ziomkiem z Silvera V, żeby MMR nie marnować na niższe, ale na op.gg dostałem informację, że muszę grać soloq, żeby mogli moje mmr obliczać. Skąd to się bierze, dlaczego nie policzy mi mmr za granie z tą samą dywizją i tym samym poziomem (Silver V)? Czyli rozumiem, że jeśli do Silvera 1/Golda 5 grałbym tylko duoq to mmr nie podniesie się i nie zostanie mi policzone za rankedy? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie op.gg i to mmr z tego serwisu to jakisz szit ktory podaje nieprawidlowe informacje mmr juz nie ma bylo w sezonie 1 i 2 a od 3 i 4 nie ma teraz jest cos takiego jak w/l jesli wiecej wygrywasz grasz z lepszymi jesli wiecej przegrywasz grasz ze slabszymi

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Te mmr, jest takie dupne, prawdziwe mmr zna tylko RIOT.

Wylicza tylko z soloQ, ponieważ duoQ może Ci zawyżać bądź zaniżać mmr.

MMR na pewno się podniesie ale strona Ci tego nie wyliczy powody wyżej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To wiem, że z tym lipa jest i tak nigdy nie policzy dokładnie, aczkolwiek byłem przekonany, że z duoq też może wyliczyć mi mmr. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To wiem, że z tym lipa jest i tak nigdy nie policzy dokładnie, aczkolwiek byłem przekonany, że z duoq też może wyliczyć mi mmr. 

Kiedyś było to możliwe (wyliczanie mmr z duoQ) lecz zablokowali tą funkcje.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To trochę szkoda, bo wiedziałbym, ile sobie nabiłem. Gram bardzo dobre duoq z Annie na supportcie, ja Jinx i każdy win na razie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest tylko jeden sposób by jako tako policzyć swoje MMR:
Dostajesz więcej punktów za wina, niż tracisz za lose - Masz dodatnie MMR, czyli według systemu zasługujesz na wyższą dywizję, i szybciej się wybijasz
Tracisz więcej punktów za lose niż zyskujesz za wina - Wiadomo, jesteś gównem i system będzie cie udupiał.
To jedyny sposób, wszystkie inne strony to fejki, i nie pokazują poprawnego MMR.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Na razie tylko win streak mam, zero lose. Wiem, że to jedyny sposób. Czyli nigdzie nie dostanę informacji mmr za duo? 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...