Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe bless

Lamusus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś podać pakiet na dupe bless lub jak go znaleść? Szukałem ponad godzine na google pod hasłami, "pakiety bless", "package/s bless", pakiety mu online, "package/s mu online". Jeżeli nie chcecie podać gotowego pakietu powiedzcie w jakich okolicznościach mogę go podsłuchać pakiet sniffem.

Opublikowano
Szukałem ponad godzina na google pod hasłami, "pakiety bless", "package/s bless", pakiety mu online, "package/s mu online".

hahaha coraz wiecwej takich cheaterów!!

Opublikowano
Czy mógłby mi ktoś podać pakiet na dupe bless lub jak go znaleść? Szukałem ponad godzina na google pod hasłami, "pakiety bless", "package/s bless", pakiety mu online, "package/s mu online". Jeżeli nie chcecie podać gotowego pakietu powiedzcie w jakich okolicznościach mogę go podsłuchać pakiet sniffem.

Jezeli czegos nie ma w google to to nie istnieje.Tu macie wlasnie wyjatek od tej zasady.(<--tego nie jestem pewny na 100%)

Dajcie sobie spokoj z tym dupe blessow.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Widocznie nie, jakby za dupe odpowiadał jeden pakiet, rozpracowany on by został bardzo dawno temu.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

@up

I właśnie o to chodzi!Prawie wszyscy a przynajmniej większość myśli ze dupe to wyslanie 1 pakietu za pomoca CM bądź WP.

Opublikowano

Znalazlem takie cos na necie

First of all you need a 2 PC

Make sure the items you are about to dupe is in you Vault

Open the client in both PC

Put your user name and password in the 2 PC

Make sure you press enter in the 2 PC at the same time so the account will be loged in in 2 PC

Go with you character

Get the desired items to be dupe in vault

Make sure the first PC will get the items from vault then close it and the other one will get it

moze ktos chce sprawdzic czy dziala dodam ze pisal ktos to 8 czerwca moze work :)

Opublikowano

@up

lols^^ Spróbuj sie zalogowac JEDNOCZENIE na 1 konto przy pomocy 2 kompów^^

stare i bezużyteczne

@Offtop

Mikiel co jest napisane w tej sygnie :O?

Opublikowano
dabottb ty to lubisz zawsze naspamowac sobie te 4 liter

sygna = helix

No sry ale ja nie odpisuje na posty czyms takim-":)" jak Ty to robiles.Poza tym przeczytaj sobie tresc swojego posta-"moze ktos chce sprawdzic czy dziala dodam ze pisal ktos to 8 czerwca moze work smile.gif" a ja no to ze nie dziala.Ty chyba nawet nie przeanalizowales tej "metody^^" skoro piszesz z zapytaniem czy to dziala.Z 2 komow na jedno acc x)?

Opublikowano
No sry ale ja nie odpisuje na posty czyms takim-":)" jak Ty to robiles.Poza tym przeczytaj sobie tresc swojego posta-"moze ktos chce sprawdzic czy dziala dodam ze pisal ktos to 8 czerwca moze work smile.gif" a ja no to ze nie dziala.Ty chyba nawet nie przeanalizowales tej "metody^^" skoro piszesz z zapytaniem czy to dziala.Z 2 komow na jedno acc x)?

wywaliles juz to z siebie? :) szukasz ze sie tak brzydko wyraze "kozla ofiarnego" widocznie tak ale kolego nie we mnie go nie znajdziesz po za tym nie mam ochoty sie z toba klucic dzis :)

Opublikowano

Ale co mialem wywalic? Post pisany na luzaka,zero nerwow wiec w czym problem?

Kozla ofiarnego he? A czy cos sie stalo?

btw. co ty masz z ta psychologią,w kazdym poscie widzisz podtekst psychologiczny?

Dobra lepiej zakonczyc gadkę bo nie chce dostac warna badz banna :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...