Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa BlackShot co myślicie ?

Delcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pomyślałam ze miło by było pograć w kilka osób i stworzyć miłą ekipę.

Piszcie co sądzicie, ewentualnie zgłaszajcie się tu lub na gg:48843660

Jeśli było by kilka osób chętnych mozna by było organizować rozgrywki przeciwko sobie ale i jako drużyna

Po zgłoszeniu się kilku osób ustalimy co i jak.

Jedynymi warunkami by było :

• Ts lub Skype do komunikacji
  • Osoby mniej więcej od 15 lat (ewentualnie młodsze po wcześniejszej rozmowie)
  • Ewentualnie fb, zorganizowało by się grupę dla nas
  • Sprawne Mikro

Ps. mile widziani mężczyźni jak i kobiety ,a także osoby chcące zacząć przygodę z tą grą z chęcią pomogę.

Opublikowano

Witam!

Pomyślałam ze miło by było pograć w kilka osób i stworzyć miłą ekipę.

Piszcie co sądzicie, ewentualnie zgłaszajcie się tu lub na gg:48843660

Jeśli było by kilka osób chętnych mozna by było organizować rozgrywki przeciwko sobie ale i jako drużyna

Po zgłoszeniu się kilku osób ustalimy co i jak.

Jedynymi warunkami by było :

• Ts lub Skype do komunikacji
  • Osoby mniej więcej od 15 lat (ewentualnie młodsze po wcześniejszej rozmowie)
  • Ewentualnie fb, zorganizowało by się grupę dla nas
  • Sprawne Mikro

Ps. mile widziani mężczyźni jak i kobiety ,a także osoby chcące zacząć przygodę z tą grą z chęcią pomogę.

Który masz poziom? Mam gdzieś jeszcze konto z rangą ''Major'' więc mógłbym powrócić i pograć z wami. Mam nadzieję, że masz większą rangę niż zwykła belka. 

Opublikowano

Slasher_Powiem ci tak Staff Sergeant , ale wychodzę z założenia ze jak by miało coś takiego powstać to dla rozrywki wiec rangi się nie liczą jesli osoba się by zgłosiła nawet na tej pierwszej to czemu by nie. Po prostu żeby spędzić co jakiś czas miły wieczór 

Opublikowano

Slasher_[/size]Powiem ci tak Staff Sergeant , ale wychodzę z założenia ze jak by miało coś takiego powstać to dla rozrywki wiec rangi się nie liczą jesli osoba się by zgłosiła nawet na tej pierwszej to czemu by nie. Po prostu żeby spędzić co jakiś czas miły wieczór

Przemyślałem to i postanowiłem, że powrócę do BS'a, mam wieczorkami trochę czasu poza mpc więc dlaczego nie. Mogę założyć klan, TS'a posiadam. Pozostało nam tylko poszukać więcej osób, bo w dwójkę to dużo nie zrobimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...