Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak oceniacie taki pomysł na informacje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;)

Piszę właśnie pluginy na serwer MCHP.PL, i wpadliśmy na pomysł by informacje o dropach przedstawiac w taki sposób  :

9947314059717881209331.png

I mam pytanie :)

Co sądzicie o takiej formie informacji ?

################################################################################################

Mała zmiana:

79577004910249784334.png

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

No okej, naprawdę całkiem fajna forma informacji, coś nowego, bo te komendy /kamin i wiadomosc na czat to juz sie nudne zrobilo, i malo informacji mozna dac tak by duzo miejsca nie zajmowało ;)

10732745374541468291.png

Opublikowano

ja bym zrobił komende /drop czy coś i zrobił takie gui z dropami tylko że bez opisów i jak sie kliknie na itemek to pokazuje sie drop na bossbarze, od którego poziomu, pokolei np

drop na ... : 1%

======================

poziom od ktorego dropi: Y25

===============================

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

ja bym zrobił komende /drop czy coś i zrobił takie gui z dropami tylko że bez opisów i jak sie kliknie na itemek to pokazuje sie drop na bossbarze, od którego poziomu, pokolei np

drop na ... : 1%

======================

poziom od ktorego dropi: Y25

===============================

Myślałem nad tym ale doszedłem do wniosku ze jest to mało wydajne i do tego jeśli coś ominiemy musimy od nowa lecieć do potrzebnej informacji ;)

Ps. to nie jest trudne ;d

Popieram całkowicie wypowiedź @TheHappiness Jednym słowem podoba mi się  :)

Podoba Ci się jego pomysł, czy mój xD ? @1361622928-U485574.png_d3Vil

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

Szukam pluginu właśnie, który da mi możliwość utworzenia lore, bo już szlak mnie trafia z tym skript. Powiesz mi co to za plugin i na jaką wersje ? Bo Itemizer mi nie chce działać na 1.7.8.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Szukam pluginu właśnie, który da mi możliwość utworzenia lore, bo już szlak mnie trafia z tym skript. Powiesz mi co to za plugin i na jaką wersje ? Bo Itemizer mi nie chce działać na 1.7.8.

Napisał to sam w javie c; Nie używając żadnych gotowców.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Możesz dodać na samym dole: Ile gracz wykopał, ile ma punktów za sam stone,diax,coal!

Opublikowano

Możesz dodać na samym dole: Ile gracz wykopał, ile ma punktów za sam stone,diax,coal!

O, i to jest bardzo dobry pomysł ;)

Ale moze lepiej dodać do tego komende statystyki, i tam podobne okienko? Byloby to bardziej czytelne, tak to juz bym powoli zajebał to lore totalnie ;)

Masz limit lajków za świetny pomysł :D !

graphic.png

Opublikowano

Fajny serwer :)

hmm? Jeden z tych który przychodzi nabyć post...

Czy ktoś tu pisał o ocenę serwera? Jak można oceniać coś czego jeszcze nie ma :) ?

graphic.png

Opublikowano

Piszesz w skript ? Jak tak to jakiego kodu używasz na ustawienia lore (opisu przedmiotu) ?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Potwierdzam jest to bardzo oryginalny pomysł . nigdzie czegoś takiego nie widziałem

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...