Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Wykonam paczkę modyfikacji do Minecraft'a!

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-800763-0-35238800-1405968586_thumb.png

Nazwa rzeczy: Paczka Modyfikacji do Minecraft'a

Metoda Kontaktu: GG, Skype, PW (Wszystko w profilu)
Opis rzeczy: Oferuję tworzenie paczek modyfikacji do gry Minecraft, tematykę, życzenia, ilość modów itp. omówimy na PW. Wykonuję wszystkie zlecenia, nie zależnie od wielkości i przeznaczenia paczki.

Cena: Zależna od ilości modów itp. do uzgodnienia w rozmowie.

Inne informacje: Paczki tworzę od Bety. Jestem autorem jednej z popularniejszych paczek forum: "HejterPack"

Opublikowano
Paczki tworzę już około rok, od Bety.

Nie żeby coś, ale beta skończyła się 3 lata temu, więc albo robisz rok, albo od bety.

Opublikowano

Mam pytanie. Potrzebuję mini paczki. Chcę tam mieć ThaumCrafta (wesję kompatybilną z resztą modów) Minegicka II mod, Optifine, Zan's minimap, More players mdoels 2, mo' bends mod, Sync mod. Jaka opłata za taką paczkę będzie?. Od razu Ci powiem, że nie toleruje takiego czegoś, ale chcę się dowiedzieć na ile cenisz taką paczkę.

Opublikowano

Mam pytanie. Potrzebuję mini paczki. Chcę tam mieć ThaumCrafta (wesję kompatybilną z resztą modów) Minegicka II mod, Optifine, Zan's minimap, More players mdoels 2, mo' bends mod, Sync mod. Jaka opłata za taką paczkę będzie?. Od razu Ci powiem, że nie toleruje takiego czegoś, ale chcę się dowiedzieć na ile cenisz taką paczkę.

Jeżeli nie wystąpią żadne problemy z kompatybilnością to 7PLN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...