Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system leavebuster jednak działa...

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dobrze, idzie taki na 3 minuty a drużyna przegrywa grę.

na drugi raz będziesz wiedział że tak się nie robi

po za tym bana za jeden raz nie ma

Opublikowano

To przez ten nowy system ich, wcześniej mogło się afkować ile się chciało a bana nie było.

Cały match history bez afków oprócz tego rankeda 3 minutowego afka po czym banned. Tak to nie było pierwszy raz 2 dni temu również dostałem.

Cóż niezła lekcja od RIOTu.

idę założyć temat na epvp, bo nudno przez 3 dni mi będzie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Rozumiem ,że jesteś taki przyjebany ,że nigdy nie polazłeś afk ?. NIGDY NIE ZACHCIAŁO CI SIE IŚĆ WYLAĆ, ZEJŚĆ NA DÓŁ?, RÓB COŚ ZROBIĆ POMÓC KOMUŚ, TELEFON MIEĆ w czasie jebanego meczu w lolu

Opublikowano

Rozumiem ,że jesteś taki przyjebany ,że nigdy nie polazłeś afk ?. NIGDY NIE ZACHCIAŁO CI SIE IŚĆ WYLAĆ, ZEJŚĆ NA DÓŁ?, RÓB COŚ ZROBIĆ POMÓC KOMUŚ, TELEFON MIEĆ w czasie jebanego meczu w lolu

Zejść na dół to rozumiem pod stół ktoś cię woła w czasie meczy w lola? Telefon trzymam przy biurku a pomoc nie zając. 

W sumie jak tak samo afkujesz jak obrażasz to życzę perma 

Opublikowano

Eryk nie zrozumie ze komus moze cos wypasc i musi odejsc od kompa na 3 minuty, bo to j****y nerd co siedzi i napierdala w komputer 24/7 i spamuje na mpc wiec sie nie przejmujcie i ignorujcie smiecia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zejść na dół to rozumiem pod stół ktoś cię woła w czasie meczy w lola? Telefon trzymam przy biurku a pomoc nie zając. 

W sumie jak tak samo afkujesz jak obrażasz to życzę perma 

Ja osobiście wolę zejść już na dół i pomóc mamie o ile jest to niezbędne. Nigdy tak nie będzie, że LOL zawładnie moim życiem.

Zanim wejdziesz do gry najlepiej zrób to co masz zrobić (czyt. wyjść z psami, zjeść, pozmywać naczynia, pomóc mamie) i po problemie. Ja tak zawsze robię. ;-) Powodzenia.

Opublikowano

Troszkę przesada z tym, ale dobrze, że to działa, bo czasami zdarzyło mi się przegrać rankeda, bo przez ostatnie 5 minut meczu ktoś był afk i przegraliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...