Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoW] Jak zarabiać w Wowie - tysiąc sposobów!

avendorth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz w Wowa? Jesteś typem chomika i lubisz gromadzić pieniążki? A może chcesz wyskillować profesję? Kupić mounta? Rozkręcić gildię? 

Pozwól, że jako wieloletni gracz postaram Ci się trochę pomóc. Gdybyś kiedykolwiek zastanawiał się gdzie można zarobić w wydajny i efektywny sposób, nie musisz szukać dalej. Zapraszam do obejrzenia mojej serii, w której postaram się omówić większość znanych mi miejscówek. Potrzebujesz tylko trochę wolnego czasu żeby zastosować się do moich wskazówek i możesz zacząć zarabiać - zarówno na globalu jak i na części serwerów prywatnych. 

Seria jest dopiero w powijakach, ale w przypływie natchnienia nagrywam sporo odcinków - wrzucam je po prostu co jakiś czas, żeby się nie wypalić :D Będzie mi miło jak zostawisz komentarz albo łapkę w górę, szczególnie jeśli Ci pomogłem.

Ale do rzeczy!

Odcinek pierwszy

Odcinek drugi

Odcinki postaram się wrzucać regularnie, jeśli mnie zasubskrybujesz to będziesz na bieżąco, ale postaram się też uzupełniać ten temat. 

PROŚBA DO WAS!!!

Jeśli uważacie, że mógłbym jakoś poprawić jakość materiałów, to dajcie mi znać (NIE DOTYCZY TO JAKOŚCI KOMENTARZA I JAKOŚCI DŹWIĘKU). Chętnie wysłucham i rozważę wasze rady, więc walcie śmiało. W najbliższej przyszłości możliwe inne serie, zarówno poradników jak i może samego gameplay'u z komentarzem. Zobaczymy czy pobije swój rekord 15 wyświetleń :D

PS. W przypadku złego działu proszę administrację o przeniesienie tam gdzie trzeba.

Opublikowano

UWAGA!

To jeszcze nie jest pewne ale prawdopodobnie przerzucę się na inny kanał.

W planach mam nagrywanie w języku angielskim. Jeśli tak się stanie to nazwa kanału = Archistrateg a link do kanału to https://www.youtube.com/user/TheArchistrateg

Po prostu nie mogę patrzeć na to jebane zgrzytek, nie wiem jak bardzo pijany kiedyś byłem wymyślając to.

Opublikowano

Powiem szczerze ze jakos nie urzekly mnie te sposoby :D pokazujesz sam jak zarabiac hajs a sam tego hajsu za dużo nie masz wystarczy wejsc na twitcha i tam jest pare gostkow co pokazuja jak hajs zarabiaja i w bagu maja po 200k a jeden to nawet 900k ma wiec najpierw sam zarob troche zeby udowodnic innym :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

A może po prostu tą kasę którą miał wydał ?

Dla mnie przydatne także rób więcej filmików aczkolwiek nie jestem pewny co do tej tysiąca sposobów.

Opublikowano

W Dragonmaw Pass można dobrze farmić embersilk cloth jak masz zaczęty quest Patchwork Command. Nie wiem jak nazywa się ten quest w ally, ale działa podobnie.

Opublikowano

No ogólnie fajny poradnik, jak to jest prawda, że można wyciągnąć 1k z 1 runu (2 odcinek) to nawet jest to opłacalne.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...