Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , uzywam bola juz od ponad miesiąca .Od początku wszystko było okej , normalnie działał. niedawno próbowałem pobawic się z enforce ale nie wyszło wiec go usunąłem. Teraz gdy próbuje sie zalogowac na bol'a (nie tego enforce) to mam failed to login. Robiłem nowe konto z potwierdzeniem na emaila ,wszelakie poradniki przeczytałęm i robiłem to co w nich pisało ;d . Pomoze ktos?

Opublikowano

wyjeb dnsy z karty...

Nie dns'y, tylko zawartość rejestru, która została dodana przez plik .reg.

W polecenie uruchom wpisujesz regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Usuwasz zawartość BoL (lub usuwasz całkowicie ten folder i tworzysz go od nowa pod taką samą nazwą)

8372383248.png
Opublikowano

dnsy też musi wywalić, sam miałem ten problem zrobiłem rejestr, usuwałem appdate dopiero po wywaleniu dnsów z karty ktore robiłem pod acrylica zaczeło chulać. a jak to zrobić, wejść w internet znaleźć karty sieciowe znaleźć tą z której korzystasz ja mam 4 dziwne heh... ppm właściwości tcp4 albo 6 to było nie pamietam i tam zaznacz domyślne dnsy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...