Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPSy

Lucky Man

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam  problem z fpsami. A mianowicie, jeszcze tydzień temu miałem normalne fpsy około 40-50, lecz gdzieś tak w piątek zaczęło się piekło. Fpsy spadły są teraz w okolicach od 10-20. Zmienianie ustawień nic nie daje. Lecz gdzieś dzisiaj zaczęły być spowrotem normalne ale tylko na początku gry. Nie wiem co trzeba zrobić w takiej sytuacji może ktoś z was wie, jeżeli tak to proszę o pomoc.

Opublikowano

Ostatnio nie było mini patcha wiec problem leży po twojej stronie. Zeskanuj komputer antywirusem i użyj programu o nazwie CCleaner. Mozesz takze uzyc AdwCleaner moze masz poinstalowane reklamy ktore ci zabieraja RAM

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Odkurzaczem to se możesz mózg wyczyścić. A nie mam żadnych gówien bo komp dopiero co reinstalla przeszedł. A kompa i tak czyściłem.

Opublikowano

od miesiąca mam podobny rpoblem 5-25fps nie da sie grac, system robiłem paste wymieniałem wiatraki czysciłem. do tej pory nie znam przyczyny ;/ i nie wiem jak zdiagnozowac co jest nie tak. mozliwe ze u mnie coś jest z grafą bo kompa ładnie katowałem. ale diagnoza to dla mnie ciemna magia...

Opublikowano

gdyby to była grafika fpsy byłyby małe od samego początku a nie po pewnym czasie. Gówniana odpowiedź

Zorientuj się trochę prostaku w temacie zanim coś powiesz. Ja miałem zepsutą kartę graficzną w laptopie to właśnie fpsy spadały gwałtownie po 5 minutach, zależnie co się działo na ekranie.

Albo masz gówniany komputer i idź sobie kup nowy lol 

Opublikowano

Sprawdź tę grafikę, bo faktycznie skoro to żaden problem z ustawieniami to może Ci się coś posypało w karcie graficznej przy akurat Lolu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Witaj!

Twój problem dotyczy podzespołów komputera lub ustawień graficznych League Of Legends. Najczęściej wiążę się to z niezaktualizowanymi sterownikami do karty graficznej lub starszą wersją DirectX. Mimo wszystko, przyczyn tego problemu może być znacznie więcej. Moja odpowiedź, ma na celu jak najszybsze rozwiązanie twojego problemu bez konieczności większego oczekiwania. Proszę, załącz poniższe informacje abym mógł zająć się twoim problemem :

1) DxDiag, który pokaże mi dokładną konfigurację twojego sprzętu
2) Listę uruchomionych procesów
3) Najświeższy dziennik r3d z okresu, w którym wystąpiły problemy z FPS'ami.

Jeśli nie wiesz, jak odnaleźć wszystkie informacje, odsyłam Cię do 3 linków, które krok po kroku to wyjaśnią. Czekam na powyższe informacje. 

https://riotgames.zendesk.com/entries/28804290-Rozwiązywanie-problemów-z-FPSami

https://riotgames.zendesk.com/entries/27858444-Logi-sieciowe-systemowe-oraz-League-of-Legend#wq3

https://riotgames.zendesk.com/entries/27858444-Logi-sieciowe-systemowe-oraz-League-of-Legend#wq7

Pozdrawiam ! 

Darmowa pomoc techniczna dla graczy League Of Legends. Masz problem z FPS'ami? Grafiką? A może wyrzuca Cię z gry? Napisz, chętnie zajmę się twoim problemem. Email : [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...