Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt jak ludzie leveluja 100 refow w ciagu nocki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Ciekawiło mnie to więc zapytam. Chodzi mi czy mają jakieś maszyny, czy na PC swoich włączaja. No łatwe pyt to oczękuje łatwej odp

Opublikowano

Normalnie , kupują maszyne , stawiają 10 botów czy ile tam na jednej , maszyna na miesiac a oni w kilka dni juz są na + lub dluzej w zaleznosci od maszyny i czy ludzie kupują.

Opublikowano

dokładnie, sam bym kupił sobie maszyne i sie w to pobawił zwłaszcza że mam passy do około 20-30 kont to bym sobie giftował ale nie znam sie zbytnio niestetty ;x

Opublikowano

dokładnie, sam bym kupił sobie maszyne i sie w to pobawił zwłaszcza że mam passy do około 20-30 kont to bym sobie giftował ale nie znam sie zbytnio niestetty ;x

na dobrym komputerze stawiasz 180 maszyn, wraz z iAramem albo innym syfem, który przełącza konta, a ty tylko na main userze dajesz refa i ile ma byc kont.... zwykłe c++ i bol/inny syf 

Opublikowano

nie no przy maszynkach to się kupuje płatny program do refów, przynajmniej myśle że lepiej to wychodzi tylko żebym ja jeszcze ogarniał vpsy i cała z tym zabawe żeby to miało sens to byłoby dobrze ;) niestety nie znam się nawet na vpsach a co dopiero brnaiu sie za stawianie na tym maszynek do refów ;) ale wiem że tak się to robi, kto by swoj komp katował. ja miesiac rok temu katowałem zrobiłem 600refów na laptopie... w efekcie spaliły mi sie styki do klawiatury której już nie ma i grafika zaczeła padać... nie był to najlepszy mój pomysł i dużo zapłaciłem za głupotę ;d

Opublikowano

bez problemu, tylko właśnie dobry vps musi być a ja sie nei znam na tym ;) przeciez serwery do cs 1.6 dawniej tez robiło sie na vpsach a od tamtej pory minęło troche lat...

Opublikowano

A taki "LOL" odpali się na takim "VPS" lub serwerze dedykowanym bo coś wydaje mi się że nie.

To są normalne komputery niżeli maszyny. Wgrywają niskiej jakości XP bądź Windows 7 oraz ustawiają płatne boty. Dodam, że kompy kosztują naprawdę grubą ilość pieniędzy, dobry reff typek może zrobić 200 kont 10lvl w dzień, czyli 100 maszyn ( vm ).

nie korzystają z jakiś darmowych syfów typu iARAM dlatego, że to jest bot do aramów i potrzebują 6 lvla aby je grać. Korzystają z reguły z płatnych botów- mają support oraz account creator.

@SuperMarian żaden komp nie utrzyma 180 maszyn lol.

@itq5 jak już to vps ale odradzam na =D

w google można łatwo znaleźć

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To są normalne komputery niżeli maszyny. Wgrywają niskiej jakości XP bądź Windows 7 oraz ustawiają płatne boty. Dodam, że kompy kosztują naprawdę grubą ilość pieniędzy, dobry reff typek może zrobić 200 kont 10lvl w dzień, czyli 100 maszyn ( vm ).

nie korzystają z jakiś darmowych syfów typu iARAM dlatego, że to jest bot do aramów i potrzebują 6 lvla aby je grać. Korzystają z reguły z płatnych botów- mają support oraz account creator.

@SuperMarian żaden komp nie utrzyma 180 maszyn lol.

@itq5 jak już to vps ale odradzam na =D

w google można łatwo znaleźć

mało się znasz. obecnie maszyny specjalne pod takie rzeczy wytrzymają nawet więcej, koszt jednej to ok. 17/18 tys złoty, nie mówimy tutaj o maszynach do użytku domowego.

Opublikowano

bez problemu, tylko właśnie dobry vps musi być a ja sie nei znam na tym ;) przeciez serwery do cs 1.6 dawniej tez robiło sie na vpsach a od tamtej pory minęło troche lat...

Od kiedy można porównywać oprogramowanie serwerowe, do utrzymawania clienta gry? oraz od kiedy serwery VPS oferują karty graficzne bo bez tego wątpię by client się odpalił ale mogę być w błędzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...