Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cotygodniowa przerwa INFO

D4vidOx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W środe bd dosyc długa przerwa bo az do godz 14 00 . Ciekawe co bd robic tak dlugo ^^  :huh:

To jest tez info dla tych , co prawdopodobnie w srode załozoa kilka nowych tematow , aby dowiedziec sie czemu ca im nie dziala  <_< Tu link do info   http://pl.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice&BoardIDX=6402. I takie pytanie cos nowego maja dodac ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

" Już w lipcu wprowadzimy do gry nowe Zestawy, które zastąpią te istniejące teraz, by jeszcze bardziej poprawić jakość otrzymywanych przez was usług. Nowe zestawy będą funkcjonować podobnie do aktualnych, przedłużając czas trwania broni o pewien okres czasu. Jednakże, w przeciwieństwie do aktualnych zestawów, nowe wersje będą wyspecjalizowane w pewnych grupach broni. Jeden zestaw będzie służyć do odnowienia broni za GP, a drugi broni za NX. Zestaw NX będzie kosztować tyle, co aktualny, a wersja GP będzie tańsza.

Gdy następna aktualizacja trafi na serwer, Emporium[L1]  nie będzie już sprzedawać Zestawów Odnowienia Broni. Wszystkie zestawy, które pozostały w ekwipunkach, będą wciąż funkcjonować zgodnie z zamysłem po aktualizacji i zostaną w ekwipunkach graczy, aż zostaną użyte.

To kolejna z wielu nadchodzących zmian mających na celu fundamentalną poprawę Combat Arms. Mamy nadzieję, że podobają wam się ostatnie zmiany w grze i chętnie usłyszymy, co macie o nich do powiedzenia."

Cytat z ich strony z 3 dni wstecz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ciekawe te skrzyneczki za zdobywanie rang. Jak myślicie, dostaniemy np. kilka skrzynek za lvl jak mamy majora? Czy wszystko przepadnie? Bo ja na pewno zacznę grę low kontem i zobaczymy co te skrzyneczki ciekawego posiadają. :D

Opublikowano

Myślę że wszystko przepadnie.

Chcą żeby nowi gracze mieli dobrze więc myślę że to tylko dla nowych będą paczki normalnie a jak masz np MAJA to nie dostaniesz wszystkich skrzynek do maja (może ewentualnie tylko ta ostatnią)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać kiedy ktoś zrobi listę z tej skrzynki ghost HiSec :D

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Zapowiada się świetnie, ale jak wyjdzie, ciężko ocenić.

Opublikowano

z tej skrzynki Ghost Hisec beda dropić te same ity co pewnie z szarej skrzynki hisec tylko na wieksza ilość dni .. 

98484674591618660823.png52036226788253299345.png

Ciekawi mnie również czy z te klucze co mamy w inventory dostaniemy coś ... Np. w zamian za tamte dostajemy te klucze ... Bo pewnie one nie znikną z inventory tylko zostaną ( mam jeszcze takie kulki nemexs co sie zbierało na jakimś evencie )

Pytanie : wie może ktoś czy te klucze do tych skrzynek bedą do kupna za GP czy za NX ??? Bo pewnie skrzynki beda leciały na elimination itp...

Opublikowano

z tej skrzynki Ghost Hisec beda dropić te same ity co pewnie z szarej skrzynki hisec tylko na wieksza ilość dni .. 

9288714059737141015516.png1273814059737151015516.png

Ciekawi mnie również czy z te klucze co mamy w inventory dostaniemy coś ... Np. w zamian za tamte dostajemy te klucze ... Bo pewnie one nie znikną z inventory tylko zostaną ( mam jeszcze takie kulki nemexs co sie zbierało na jakimś evencie )

Pytanie : wie może ktoś czy te klucze do tych skrzynek bedą do kupna za GP czy za NX ??? Bo pewnie skrzynki beda leciały na elimination itp...

Ktokolwiek wie... Dowiemy się w środę, a redakcja przygotuje obszerny materiał o nowej aktualizacji ;)

Opublikowano

wlasnie przeczytałem ( pod innym postem na MPC ) że za te klucze co teraz mamy zostaną zastąpione nowymi kluczami, lecz wątpie ze bedzie im sie chciało wymieniać kazdemu po koleji -.-"

Opublikowano

wlasnie przeczytałem ( pod innym postem na MPC ) że za te klucze co teraz mamy zostaną zastąpione nowymi kluczami, lecz wątpie ze bedzie im sie chciało wymieniać kazdemu po koleji -.-"

jak tak bd , to nie bd wymieniac kazdemu po koleji.;d wgraja cos i sie zamienia czarne na nowe keye. Nie znam sie , ale cos na tej zasadzie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

co to kuzwa jest   " kamien milowy"

- Ty tak serio ? Ah..następnym razem zapytaj wujka google, aby uniknąć zbędnego spamu.

Opublikowano

Oznacza on jednocześnie pewne istotne, jednorazowe zdarzenie, które można w jednoznaczny sposób określić.

Czyli na przykład wbicie tej wyższej rangi w grze za którą dostajemy nagrodę

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Siemka. Wiecie może do kiedy będzie można kupować wszystko na perma za NX'y ? Zostanie to już tak ? Czy jest to tylko na np. tydzień?

Z góry dziękuję z odpowiedź.

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...