Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirtualne Kluby

CoDowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Jakie statywtyki najlepiej dobrac na poczatek? Nie lubie grac na glowki, interesuje mnie to, zeby szybko mogla przejsc przez cale boisko, i zeby dobrze strzelala. Z góry dzięki za pomoc.

Wyslane z Galaxy taba 3 8.0.

Opublikowano

Nie rozumiem. Najlepiej to dobrac statystyki z szybkoscia i strzalem.

No wlasnie, o to mi chodzi, jak dobrac te statystyki. Wzrost itd.

Opublikowano

No to szybkość = ktoś mały i chudy, ale za to nie przepchnie kolesia.

Ja bym strzelał coś w wzrost ok. 176cm

Ok, to bede probowal.
Opublikowano

Ja mam 179 cm wzrostu no i wagi chyba 80 kilogramów, wtedy jest około 80 szybkości i tyle samo strzelania, zależy jeszcze od pozycji i stylu gry, czy jak to się tam nazywa (w wypadku LP - skrzydłowy, maratończyk).

OIE6isU.png

Opublikowano

Ja mam 179 cm wzrostu no i wagi chyba 80 kilogramów, wtedy jest około 80 szybkości i tyle samo strzelania, zależy jeszcze od pozycji i stylu gry, czy jak to się tam nazywa (w wypadku LP - skrzydłowy, maratończyk).

Ja gram na ŚPO, mam 76 kg i 176 cm, stylu nie pamietam, jeszcze nie strzelalem na bramke, ale wiem ze jest strasznie szybki.

Opublikowano

mam ŚPO 88 SUM i gram 173 cm i 71 kg. Większość goli wpada z główek więc musisz się przyzwyczaić, ale to Ty jesteś ŚPO - to Ty jesteś tym, który asystuje, nie strzela dużo. Na główki ten wzrost jest mały, ale przy wybiciach przez bramkarza dasz radę podać główką, do tego taki akurat jest szybki, więc jeśli ktoś Ci wystawi przebiegniesz obrońców i strzelisz bramkę. ;)

W polu przegrałem tylko może 100 meczów, z czego 80 ŚPO/N więc mam takie sobie doświadczenie, bo to ja stoję zazwyczaj między słupkami. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...