Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info: Buff lux - Szegółowe zmiany i porównanie

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lux jest bardzo silna, ale przez brak escape rzadko wybierana. Może przez ten buff zobaczymy ją w grze częściej ;p?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Lux nadal silna wiec po buffie będzie grana bardzo często ;) Właśnie zagrałem nią sobie meczyk w early game jest taka sobie w mid słaba ale w late jak złapiesz kogoś to jest po nim.

Nie mogę się doczekać w końcu Lux wróci do mety na kilka tygodni.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@Veme na mid słaba? Ciekawe czemu praktycznie wszystkie mecze jakie nią grałem na midzie wygrywałem? Dla mnie lux na mida jest epic. Stun, kulka i ult. Po typku.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

O k***a nie moge sie doczekac 50dmg zmieni cala gre cale zycie bylem w bronzie V ale teraz wbije ez challengera tylko ze pewnie to bedzie instapick/ban wiec bedzie trudno ale sproboje moze akurat nie przeczytaja patch notes i challenger bedzie easy omg omg nie moge sie juz doczekac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Veme na mid słaba? Ciekawe czemu praktycznie wszystkie mecze jakie nią grałem na midzie wygrywałem? Dla mnie lux na mida jest epic. Stun, kulka i ult. Po typku.

@Kodzi12

Facepalm, mi chodzi o fazy gry early,mid,late game

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

O k***a nie moge sie doczekac 50dmg zmieni cala gre cale zycie bylem w bronzie V ale teraz wbije ez challengera tylko ze pewnie to bedzie instapick/ban wiec bedzie trudno ale sproboje moze akurat nie przeczytaja patch notes i challenger bedzie easy omg omg nie moge sie juz doczekac

jesli na poczatku gry ma 50+ dmg to jest duzo i tak jestes typowym brazem ktory nie ma pojecia jeszcze duzo o tej grze

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Dziś miałem okazje grać na nią i jest spoko, tylko że musi złapać kogoś na te aoe :) fajne odgradza od farmy , duży range aoe przez co ciężko unikać . Jak puści dobrze R to i przez 4/5 przeleci ,  ogólnie spoko , ciekawie, ale czy op ? wątpie, zbyt łatwo unikać jej  skilli , musicie kogoś złapać, ogólnie są lepsze picki . Tak łatwo nie wróci na mida ale może częściej na supporta. Te 50 dmg nie dużo zmieni ale zobaczymy.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Lux i stun, syga minecraft typowy <30lvl ew. brąz xD

Lux i tak jest silna, łapnięcie kogos z q to w late instakill. Bardzo pomocny pick do throwów enemy. Przed nerfami to dopiero była kosa, najszybsze apc, ulti wiekszy zasieg i szersze..

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Lux i stun, syga minecraft typowy <30lvl ew. brąz xD

Lux i tak jest silna, łapnięcie kogos z q to w late instakill. Bardzo pomocny pick do throwów enemy. Przed nerfami to dopiero była kosa, najszybsze apc, ulti wiekszy zasieg i szersze..

co nasz do stuna? To się nazywa stun...

Opublikowano

co nasz do stuna? To się nazywa stun...

Ten champion nie dysponuje stunem.

Lux jest w niektórych sytuacjach silna, ale w większości przypadków nie warto jej pickować, a te zmiany nie zmienią zbyt wiele.

Opublikowano

Lux jest w niektórych sytuacjach silna, ale w większości przypadków nie warto jej pickować, a te zmiany nie zmienią zbyt wiele.

Powiedział Challenger, więc już można zamknąć 

@topic

Ten buff nic jej nie da, dalej bedzie rzadko pickowana. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Stun - Coś co zatrzymuje postać i nie pozwala jej użyć żadnego skillu przez pewien czas.

Mówisz? A co ma lux?...

Odkrywca
Opublikowano

Jak dla mnie to zwiększyła się jej predyspozycja na supporcie :> Mówcie co chcecie, ale niebieski itemek i jej pasywka całkiem spoko działają + dmg. Taka trochę druga Karma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...