Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak włączam w telefonie przesył sieci danych to internet nie działa, np. włączam chrome i wyskakuje "jesteś offline". Wifi działa normalnie. Mam 22zł raczej wątpię że tyle bierze za sekundę użycia sieci. 

Opublikowano

Witam

Jak włączam w telefonie przesył sieci danych to internet nie działa, np. włączam chrome i wyskakuje "jesteś offline". Wifi działa normalnie. Mam 22zł raczej wątpię że tyle bierze za sekundę użycia sieci.

Mam to samo w SE LWW.

Nie wiem ocb, jak korzystam np. z Messengera to hula, a jak np. ze Sklepu Play, to już nie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

LG Swift l7 II zwykły starter play za 5 zł (doładowałem 20zł). Chyba faktycznie tam im zadzwonię. 

Telefon skonfigurowany? Jest ikonka transferu danych na pasku?

Opublikowano

Powinienes mieć takie H i dwie strzałeczki w przedziwne strony. Wejdź w ustawienia telefonu , musisz wybrać tam sieć itp. A starter masz z darmowym internetem czy inny ? 

21515.jpg

Opublikowano

Klikam na "Dane" na pasku, aż tak głupi nie jestem. No i nie działa. Nic nie mieszałem w opcjach. Nie wiem jaki starter. Zwykły za pięć złoty wątpię żeby w tym jakieś cuda były. 

Opublikowano

U siebie już to naprawiłem.

W jakiej jesteś sieci?

Potrzebujesz smsa konfiguracyjnego.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

W jakiej jesteś sieci?

LG Swift l7 II zwykły starter play za 5 zł (doładowałem 20zł). Chyba faktycznie tam im zadzwonię. 

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

W jakiej jesteś sieci?

Dostałem już chyba takich 10 a i tak nic nie dały.

Opublikowano

Spróbuj ręcznie skonfigurować w opcjach. Jak przez te smsy nie działa.

Ha. Gdybym wiedział jak. Coś raz mieszałem i mi pisało że jestem w T-Mobile. Dopiero jak dałem automatyczne ustawienie to się naprawiło. 

Gość malutki688
Opublikowano

najlepszym i najszybszym sposobem bedzie zrobienie ticketa na stonie operatora, zadzwonia do Ciebie i `CIe pokieruja 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...