Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z filmami , prosze o pomoc

v1si

Pytanie

Opublikowano

Mam problem , ktory polega na tym że gdy oglądam film na internecie zawiesza się w pewnym moemncie i nie da się nic z tym zrobic , czasami wyskakuje odrazu po tym blad przeglądrki . 
Niestety jest też problem który polega na tym , że wlączam fim i bufor po 2-3minutach jest juz na końcu , takze spoko , ale po 2-3min ogladania filmu pokazane jest to kolo jakby film sie buforowal ... Nie wiem dlaczego tak jest bo u rodzicow na kompie moge normalnie te same filmy ogladac co probuje u siebie . Więc tutaj nie chodzi o internet ani o sprzęt gdyż mam lepszy komputer od rodziców a mimo to uniemożliwia mi to ogladania filmow . 
Prosze o jakieś porady czym moze byc to spowodowane . Dodam ze filmy na yt chodzą dobrze, ale czasami tez sie zacina bufor ale gdy cofne filmik 1-2 sek to nagle sie buforuje do konca .  Licze że ktoś ogarnie o co chodzi w i w jakims stopniu pomoze

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...