Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja ;)

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam sie przenosic na turcje te zje*ne kebaby nie potrafia grac. bylem w s3 na nordicu i ludzie mowili ze na turcji jest nizszy poziom chcialem wbic jakiegos golda a tutaj nikt nic nie potrafi nawet wycarrowac sie zadna postacia nie da. totalna porazka odradzam przejscia na turcje bo bedziecie tego zalowac :) przenosze sie na nordica z powrotem albo na westa.

Age is just a number :)

Opublikowano

Facepalm, jesli na nordicu nie potrafiles wbic golda carrujac to twoj poziom jest slaby i mozesz mowic jak kazdy ze to wina teamu itd ale to nie prawda wiec jesli na latwiejszym serwie czyli turcji jeszcze gorzej ci szlo to jak chcesz sie przeniesc na westa gdzie poziom jest jeszcze wyzszy od obu?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmarkizek12 po prostu grać nie umie. Turecki serwer gdzie praktycznie każdy się każdego słucha i jest tam o wiele niższy poziom, on nie umie wyccarować gry i zwala to na team...

FACEPALM...

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ach ten wieczny puacz. Najpierw jest oo jak fajnie nowy serwer łii program see może wyjde z silvera/ brązu ale nie, no k***a ale nie tam jezd chujofoo nigd nje umje gradź, a zajebe mamusi osiem dyszek może nie zauważy i wracam do koffanego serwera kwitnącej cebuli. Wybrales to tam siedź, ja tak wybrałem a teraz trolluje kebabów bo nie mam nic do stracenia..

Opublikowano

Ja p******e nie umiesz z tymi pojebanymi noobami wycarrować gry ? Tam można k***a samemu jechać cały enemy team turecki challenger jest słabszy niż drewno 5 na nordicu. Jak Ty k***a chcesz iść na Westa z takim brakiem skilla ? Wieczny puacz noobków którzy tfjerdzom rze nikt nje ómje gradź itepe i grorzom chakerem bonzo rze pozablokóje im kompótery. Ty weź lepiej spierdalaj z tym topiciem.... wszyscy wiedzą że turcja w lolu to gówno wielkie. Sprawdź może czy nie masz jakiś tureckich korzeni.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Dzięki za info, na pewno o tym nigdy nie myślałem, ale się przyda.  :rolleyes:

Bywalec
Opublikowano

Bekowo trochę. Może na początku również mi się nie udało coś ugrać <8 przegranych z rzędu>, ale jednak ludzie to ludzie, tacy sami co na NORDICU.

Umiejętności im brakuje, lecz wszytko da się ugrać. Pozdrawiam z Turcji. 

PS: Byłem na dość długi okres w Turcji i jestem świadom mentalności tutejszych ludzi. 

Opublikowano

Nie wiem, może to tylko u mnie, ale w całej historii moich gier na TR tylko jedna osoba potrafiła upleść jedno zdanie po angielsku. Jak grałem na smurfie jak nie dało się przenosić konta po napisaniu, że nie mówię po turecku dostałem zjeby i reporty.

Opublikowano

Ach ten wieczny puacz. Najpierw jest oo jak fajnie nowy serwer łii program see może wyjde z silvera/ brązu ale nie, no k***a ale nie tam jezd chujofoo nigd nje umje gradź, a zajebe mamusi osiem dyszek może nie zauważy i wracam do koffanego serwera kwitnącej cebuli. Wybrales to tam siedź, ja tak wybrałem a teraz trolluje kebabów bo nie mam nic do stracenia..

Napisał brąz , weź wypier*** człowieku.... Ludzie czemu wy sie go czepiacie ? Ta gra to kur*a jest 5v5 a nie 5v1 i mnie denerwuje takie podejscie do tej gry , nawet boby z turcji jak spamuja skillami to moga zabic , wystarczy troche rozumu a to też człowiek nie ? Sądze że poprostu pare ludzi miało lepsze gry i napisało *TURCJA OP a teraz każdy tam idzie i chce "free elo" taki TIP: Jak jesteś debilem i zwalasz wine na team , to w turcji nawet nie masz szans

Opublikowano

Napisał brąz , weź wypier*** człowieku.... Ludzie czemu wy sie go czepiacie ? Ta gra to kur*a jest 5v5 a nie 5v1 i mnie denerwuje takie podejscie do tej gry , nawet boby z turcji jak spamuja skillami to moga zabic , wystarczy troche rozumu a to też człowiek nie ? Sądze że poprostu pare ludzi miało lepsze gry i napisało *TURCJA OP a teraz każdy tam idzie i chce "free elo" taki TIP: Jak jesteś debilem i zwalasz wine na team , to w turcji nawet nie masz szans

Pierdol się chuju <3 brąz to styl życia xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...