Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpakowałem się w szajs na kupnie pasty termo. ?...

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ciepło, w domu tak samo więc komputer nie wyrabia na chłodzeniu, jeszcze do tego mój złomek.Poszedłem do centrum i kupiłem 2 pasty (AAB Cooling Termal Grease 1) ale jak zobaczyłem jaki ma kolor, no to widze silikonowa... a każdy na forum kiedyś mówił, że to szajs itp. więc dobrze kupiłem czy źle ? dodam że to pasta do końca miesiąca bo później kupie mx-2 ale ta musi starczyć bo 65 C na procesorze przy graniu w metina to nie normalne bo było 55 max

Opublikowano

Kiedyś było 55C jak była pasta, ale nie wiem jaka to była.Chłodzenie mam boxowe od intela pod socket 775

Ale kupiłem 2 tubki i tak patrze to druga tubka ma szarą maź a nie białą ^.-

Opublikowano

Było się zapytać przed kupnem, a tak to kasa w błoto.
Przynajmniej nie kupiłeś pasty do zębów :D

http://apawelec-riabcew.ovh.org/pliki/pasta.jpg

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Jeżeli już ci tak zależy na tych niskich temperaturach to zmniejsz napięcie na rdzeniach procesora i temp. powinna spaść w zależności jak dużo zmniejszysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...