Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo poważny problem.

nim97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem BF3 Premium od jakiegoś roku. Grałem dość długo, znudziło mi się, odinstalowałem no i przez jakiś czas do tego nie wracałem. Jakiś czas temu, moi znajomi podostawali te klucze BF3 za free, lub dostali w prezencie na Originie. Postanowiłem, że wróce do gry i popykam z nimi. Po zainstalowaniu, wszystkich patchy, dodatków itp Wciskam przycisk PLAY no i coś tam zaczyna się dziać, no i to wszystko. Tak jakby gra sie wyłączyła po uruchomieniu. Pomyślałem '' No dobra, może Origin ma błędy'' dzień później, spróbowałem ponownie nadal ta sama sytuacja, naprawiałem gre, sprawdzałem aktualizacje, sterowniki wszystko w jak najlepszym porządku. Problem polega na tym, że origin w ogóle nie odpala mi przeglądarki i strony battleloga. Spróbowałem uruchomić zgodnie z zgodnością też nic. Wkurzyłem się, wbiłem na battleloga, zalogowałem się na konto. No i próba, pierwszy lepszy serwer, Inicjalizacja, wyskakuje okienko Origin z zakładką MyGames i tyle w temacie. Kompletnie zero jakiej kolwiek reakcji. Kampania to samo. Ktoś wie jak rozwiązać problem?

Sprzęt:
Procek: AMD Phenom II X3 720 Processor 2.81Ghz
Karta: GeForce GTX 660
Ram: 4GB
System: Windows 8 (Działa mi już na tym systemie gra)

Proszę o pomoc, jeśli temat był i został rozwiązany to prosiłbym o Linka. Pozdrawiam

Opublikowano

Chodzilo mu o to, ze niewazne co napisal on , nie ty...

Zainstaluj ten plugin do chrome:

http://eaassets-a.akamaihd.net/bl-cdn/cdnprefix/e1ab4b50b914d07a93944b01a035072c00b51044/public/download/battlelog-web-plugins_2.4.0_141.exe

I sprobuj jeszcze raz wlaczyc przez battlelog

Nic nie pomogło. Dołaczanie do serwera wyskoczyło i pojawił się origin zakladka MyGames. Nic wiecej. 

http://prntscr.com/44v4n8 Ten komunikat mi wyskakuje, po zrobieniu wszystkiego co tam jest napisane. Wyskakuje ponownie.

Opublikowano

W chromie włącz battleloga i uruchom przez niego grę.

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Sama instalacja ponowna Origna nic nie daje, ponieważ ustawienia się zapisują. Żeby móc je wyczyścić należy odinstalować Origin. Następnie wejść w ukryty folder programdata na dysku, na którym mamy system i po zmieniać nazwy wszystkich plików związanych z EA. NP: (C\programdata) i potem wejść w C:\Users\Nazwa Konta systemu\AppData i tam są trzy foldery. Trzeba zmienić nazwę  plików związane z Origin i z EA. Potem należy zainstalować origina ponownie. Po tym wszystkie gry zostaną od nowa zweryfikowane, co jest długim procesem jeśli ma się dużo gier. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Sama instalacja ponowna Origna nic nie daje, ponieważ ustawienia się zapisują. Żeby móc je wyczyścić należy odinstalować Origin. Następnie wejść w ukryty folder programdata na dysku, na którym mamy system i po zmieniać nazwy wszystkich plików związanych z EA. NP: (C\programdata) i potem wejść w C:\Users\Nazwa Konta systemu\AppData i tam są trzy foldery. Trzeba zmienić nazwę  plików związane z Origin i z EA. Potem należy zainstalować origina ponownie. Po tym wszystkie gry zostaną od nowa zweryfikowane, co jest długim procesem jeśli ma się dużo gier. 

W tym programdata te nazwy jakieś konkretne czy byle co?

Opublikowano

Po zrobieniu tego co napisaliście nadal to samo. Steam nie działa, origin też nie. Minecraft nawet nie chce działac. Najgorsze jest to, że padł mi laser w stacji dysków i nie mam jak wyjebać tego gówna win8

Opublikowano

Po zrobieniu tego co napisaliście nadal to samo. Steam nie działa, origin też nie. Minecraft nawet nie chce działac. Najgorsze jest to, że padł mi laser w stacji dysków i nie mam jak wyjebać tego gówna win8

Jak ci nie działa nawet minecraft to rób formata.

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

W tym programdata te nazwy jakieś konkretne czy byle co?

Wszystkie związane z EA i z Orign np: Electronic Arts inc, Orign. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...