Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD w strzałach na Metek2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam pytanie jak wsadzić kd do strzał na serweze metek2.pl. Czytałem że przez metin2mod sie da. ale na modzie nie ma serwera dodanego. kto by mogl mi powiedziec jak wsadzic te kd lub zrobic mi pliki zeby mod działał ? dzięki z góry

Opublikowano

sam nie dodasz chyba boscy admini na metek2 ; )

A oto ss jak zachowuje si eadministracja na tym serwerze, rozdaje eq, tworzy gildie z graczami , pomaga im na wojnach uzywajac komendy /kill itp

41416987963636950450.jpg

46761093475290662277.jpg rozdaje strzaly wraz z kd, piskorze, autopoty, setki które były uzywane na evencie Turnieju Pvp dzieki temu wujek samo zło wygrał 4 postaciami turniej, ale to takie tam

GM antek rozdaje graczom umiejetnosci ktore są dostepne tylko w is 76008644338031014507.jpg

oraz tworzy konta dla graczy czyli faworyzuje co niektórych ; ) http://iv.pl/images/59054515835072255986.jpg

http://iv.pl/images/19961936262864337556.jpg

Samemu kamieni dusz nie wlozysz do strzal, popros administracje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te ss'y nic nie pokazują, także zamknij pysk. Bo gówno mozesz a w paicie zrobić coś takiego nie łaska. Gówno widać an tych ss'ach więc nie pokazuj jakiś ss'ow. ROzmowa na gg jest podany tylko nr gg a nie nazwa. Nie chciało Ci się zmieniać? K***a chłopcze nie kompromituj sie bo jesteś gównem i nic nie osiągniesz ;3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...