Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na 600 speedboost'ów

dj_Kr.M.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejrzewam, że każdy dostał swój własny kod na 600 speedboost'ów, na e-mail, ale daję mój (już wykorzystany) do sprawdzenia.

3N84-4L78-VD2E-EAVX

Opublikowano

Nie przyszedł mi na żadnego z 4 maili. Słyszałem o tym kodzie, mało kto go dostał.

Opublikowano

Żeby dostać kod trzeba dużo Boost kupować, ja ileś tam tygodni temu taki kod dostałem. Pewnie częstotliwość dostawania kodów zależy od częstotliwości kupowania Boost. Nie da się ukryć, że 600 Boost to mało. Żadnego auta nie da się za to kupić. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Żeby dostać kod trzeba dużo Boost kupować, ja ileś tam tygodni temu taki kod dostałem. Pewnie częstotliwość dostawania kodów zależy od częstotliwości kupowania Boost. Nie da się ukryć, że 600 Boost to mało. Żadnego auta nie da się za to kupić. 

Ja ze 2 lata temu ostatnio kupiłem boosty, dodatkowo była to najmniejsza ilość za sms :D

Opublikowano

Ja ze 2 lata temu ostatnio kupiłem boosty, dodatkowo była to najmniejsza ilość za sms :D

Nie można wykluczyć, że emaile są wysyłane losowo. W każdym bądź razie, jeśli ktoś kupił Boost to na pewno ma to znaczenie. Systemy EA nie sprawdzają na pewno kiedy, bo im by się nie chciało. 

Opublikowano

Prawdopodobnie kod dostali Vipy, czyli Ci, którzy kupili kiedyś kiedyś Starter Pack, choć mogę się mylić.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Prawdopodobnie kod dostali Vipy, czyli Ci, którzy kupili kiedyś kiedyś Starter Pack, choć mogę się mylić.

Ja nie kupowałem starter packu i czasem dostaje kody.

Opublikowano

Ja również może raz kupiłem najtańszy pakiet SB za sms i co jakiś czas dostaje te kody.

Ja kupiłem parenaście tych pakietów sb, i nie dostaję dodatkowych kodów, jedynie te ogólno dostępne.

Opublikowano

niestety jesli chodzi ci o tamten pakiet startowy gry nfs world to nie dostałem kodu 

Opublikowano

ja juz troszke wydalem :P i ani razu nic nie przyslali mi :( tylko te kody co sa udostepniane na fcb lub na stronie nfsa :(

76561198125755300.png

Opublikowano

Nic mi nie przyslali ale sb kupilem pare razy :(

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...