Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajperka

Kurczaczek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba sam nie wiesz, co teraz napisałeś. M95 jet za wolna, służy jedynie do kampienia.

Nie, m95 jest dobre, tylko m82 jeszcze lepsza. M82-pozostawanie w trybie celowania po strzale rekompensuje wolny reload.

Opublikowano

Nie, m95 jest dobre, tylko m82 jeszcze lepsza. M82-pozostawanie w trybie celowania po strzale rekompensuje wolny reload.

Czy ja gdzieś w swoim poście napisałem, że M95 nie jest dobra? :P On napisał, że jest najlepsza, a z tym w 100 % się nie zgadzam ;)

Opublikowano

No wiesz jak ktoś niema sks lub m95 to wymiękasz inną snajpą na odpowiedni dystans. Według mnie l96 jest świetne. M82 nie jest lepsze od m95 mniejszy zasięg, w ... wolna, jedyne co to celownik zostaje przy oku. Jak ktoś ma celne oko i pewną rękę to m95 lub sks i walisz na +350 kille

b6b78815.png

Opublikowano

GOL sniper jest snajperką w miarę uniwersalną i do kampienia i do ataku, kocham ją <3

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

To Ja dorzucę swoje "pięć" groszy. Przerobiłem prawie wszystkie dostępne bronie sniperskie, a oto moja opinia:

M24 - Najlepsza dla początkujących do wyćwiczenia "bullet dropu"  dosyć szybkie przeładowanie, duży magazynek, zabija na strzał w głowę, dwa w ciało. Pasuje zarówno do agresywnej gry jak i "kampienia" na średnie odległości.

M95 - Znakomita dla tych którzy preferują "mulenie za kamieniem",b. niski bullet drop,  wolny reload rekompensuje ogromne DMG, największy zasięg wśród boltówek, mało ammo. Polecam sięgnąć po nią po nauce na M24.

Jeżeli sprawdzicie obie te bronie wtedy zdecydujecie jaki tryb gry zwiadowcą preferujecie. Będziecie wiedzieli czy pasuje wam bycie agresywnym zwiadowcą czy też odstrzeliwanie przeciwników z drugiego końca mapy :P.

Jeżeli już się zdecydujecie co wam pasuje bardziej to możecie sięgnąć po:

L96A1 - Wysoka szybkostrzelność, szybki reload, sporo amunicji lecz dosyć spory bullet drop. Można oczywiście go ogarnąć ;). Dla agresywnego snipera jedna z najlepszych w tym momencie dostępnych broni. Jest w pakiecie Jtiger ze świetnymi dodatkami.

M82A3 - Broń ta posiada tzw. penetrację szkła, możemy ubijać także tych kierowców, pilotów którzy stoją w miejscu. Broń ta ma ogromne DMG oraz zostaje w trybie celowania po wykonaniu strzału. Bron ta zadaję najwięcej DMG w pojazdy z możliwy dostępnych, ma więcej ammo od M95.

Podsumowując najpierw trzeba się określić jakim zwiadowca chcemy być, a wtedy każda sniperka może być dla NAS najlepsza  ;).

Wypisałem te które są jedne z bardziej popularnych, jeżeli chcesz zapytać o inną to po prostu pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...