Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecicie jakiś dobry film Sci-Fi, Fantasy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battleship: Bitwa o ziemie. Według mnie jeden z lepszych filmów tego typu ;-)

Opublikowano

Riddick, Wolverine, Pacific Rim, Watchmen, Książe Persji: Piaski czas, Hansel i Gretel: Łowcy czarownic, Gniew tytanów - może coś z tych? :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

"Hansel i Gretel - Łowcy czarownic."

"Ja Robot"

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Niepamięć 

Nie oglądałem, ale obejrzę :P

Tego też nie oglądałem, też rzucę na to okiem

Riddick, Wolverine, Pacific Rim, Watchmen, Książe Persji: Piaski czas, Hansel i Gretel: Łowcy czarownic, Gniew tytanów - może coś z tych? :)

Z tych filmów oglądałem: Riddick, Książę Persji: Piaski Czasu, Hensel i Gretel: Łowcy Czarownic i Gniew Tytanów, epickie filmy, obejrzę sobie Wolverine, bo tego nie oglądałem

"Ja Robot"

Oglądałem xD

Niezgodna

Transformers 

Transformers 2 

Transformers 3 

Transformers 4 

Noe:Wybrany przez boga

Ja Frankenstein 

Droga 

Niezgodna - Nie oglądałem, wszystkie Transformers oglądałem, Noe: Wybrany przez Boga nie oglądałem, ale chyba obejrzę, a Ja Frankenstein nie oglądałem i nie zamierzam, a Drogę też kiedyś oglądałem

Siedź na MPCForum to Fantasy, Sci-Fi, Przygodę i Akcję masz razem wziętą.

Śledzę xD

Niepamięć 

Nie oglądałem, ale obejrzę :P

Tego też nie oglądałem, też rzucę na to okiem

Z tych filmów oglądałem: Riddick, Książę Persji: Piaski Czasu, Hensel i Gretel: Łowcy Czarownic i Gniew Tytanów, epickie filmy, obejrzę sobie Wolverine, bo tego nie oglądałem

"Ja Robot"

Oglądałem xD

Niezgodna

Transformers 

Transformers 2 

Transformers 3 

Transformers 4 

Noe:Wybrany przez boga

Ja Frankenstein 

Droga 

Niezgodna - Nie oglądałem, wszystkie Transformers oglądałem, Noe: Wybrany przez Boga nie oglądałem, ale chyba obejrzę, a Ja Frankenstein nie oglądałem i nie zamierzam, a Drogę też kiedyś oglądałem

Siedź na MPCForum to Fantasy, Sci-Fi, Przygodę i Akcję masz razem wziętą.

Śledzę xD

Opublikowano

To ja polecę coś z starszych: Terminator 2, Predator, Alien 2, Z Archiwum X (Film, ten pierwszy)

Z nowszych: Avengers, Iron Man, Geneza Wolverine, X-Men,  Kapitan Ameryka, Hulk, Star Trek, Batmany, Człowiek ze Stali

Więcej nie przychodzi mi już do głowy :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To ja polecę coś z starszych: Terminator 2, Predator, Alien 2, Z Archiwum X (Film, ten pierwszy)

Z nowszych: Avengers, Iron Man, Geneza Wolverine, X-Men,  Kapitan Ameryka, Hulk, Star Trek, Batmany, Człowiek ze Stali

Więcej nie przychodzi mi już do głowy :D

Z tych filmów wszystko obejrzałem xDDD

Niezniszczalni 1,2

Transformers Wiek Zagłady

Plan Ucieczki

Kontrabanda

John Rambo

xXx

Nieznisczalni 1 i 2 obejrzałem, Transformers też obejrzałem i Rambo obejrzałem, reszty nie, więc mam co oglądać xD

Opublikowano

Dziś mi kolega mówił o jakimś filmie 15Minut, nie wiem co to za film ale zachwalał także jak obejrzysz to mozesz wyrazić swoje zdanie o nim ;d

Bootleg

Zuke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...