Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukane wyniki

Tfardy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Taka nietypowa sprawa. Założyłem drugie konto na originie i przy bilansie 31-6-5 jestem już w 6 lidze i tutaj zaczął się problem. 

Grałem łącznie 6 meczy, z czego 2 wygrałem, 1 remis i 3 porażki. Tych 2 wygranych mi nie zaliczyło, ponieważ (tak podejrzewam) przeciwnik na końcu meczu jakoś wyłącza grę i po meczu nie dostaję coinsów, tylko same PD i tym samym nie zalicza tego meczu do ligi. Więc teraz pozostaje 6 meczy do końca ligi, a ja mam 1 pkt, bo mam zaliczone 3 porażki i 1 remis. 

W jaki sposób się dzieją takie rzeczy? Dlaczego nie zalicza tych meczy i nie dostaję coinsów? Jakim sposobem ktoś, kto przegra oszukuje wyniki, tzn mi nie zalicza ani wygranej, ani tych coinsów?

Pozdrawiam, Tfardy. 

Opublikowano

WItam. Ja również miałem taką sytuację , mecz wygrałem i powinnien awansować do z 3 do 2 ligi , ale dokładnie miałem to samo co ty , nie dało coinsów tylko PD i meczu nie zaliczyło. Wydaję mi się że po prostu to wina serwerów EA , bo sam czasami wychodziłem z meczu i nie zaliczyło mi tego meczu jako porażki także obstawiam że to po prostu bug ;). Pozdrawiam

Opublikowano

Ja to samo teraz ogolnie jest beka bo z bilansem 27-0-4 (nie przegralem jeszcze meczu) jestem w 5 lidze a na tym wykresie pisze 6 liga (dostalem awans i consy za tytul) tez mi tak nie zaliczalo pkt za mecz ale do bilansu zaliczalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...