Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik SND: granaty, skany i dobre miejscówki.

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądze że super pomysłem by było umieszczenie linków w [Media] i napisy do nich większe dla jakowej przejrzystości, ale to już zależy od Ciebie. Samo w sobie zbiór filmików dobrze dobrane.

[*]

Opublikowano

Jak nie widzisz, użyj lupy...

- Nie musisz od razu zaczynać flejmu...Zostawiam bez wszelakiego otrzeżenia.

Posty nabijasz to jest normalna czcionka.

I nie edytuj mi postów, ok ?

76561198090890807.png

Opublikowano

Doxiu taki dobry super, wygrałem z najlepszymi na esl i jestem lepszy niż ty, pojmij to wreszcie.

Jakim versusie ?

A co do wywalania to z debilami nie gram i tyle.

76561198090890807.png

Opublikowano

ahhahaha jestes najlepszy xD szkoda ze jestes posmiewiskiem i musisz zakladac klan z ludzmi z eli pro zeby byc tam miszczem :D a mimo to i tak ludzie z Twojego klanu przychodza do mnie na ts i maja z ciebie beke jak placzesz po kazdym przegranym cw z nami.

Zapytaj Digiego i W00teza :P W sumie digi jedyny ogarniety gracz ktory z tb gral, reszta to ludzie eli pro i fanboye hhhhhh.

Tak jestes lepszy z kd 1.2 po resecie i 1,11 na low acc koksie ty :D Esl wyjadaczu! :D

beka z ciebie zawsze i wszedzie esl plajerze : http://i.imgur.com/2tJZTZE.jpg

ps: ja gram 4fun, a nie traktuje to jak zycie i mimo tego zawsze na cw dostajesz w pizde :D to jest wlasnie najsmieszniejsze, ze robisz z siebie c**j wie jakiego gracza a tak naprade mimo ze ta gra to dla ciebie wszystko jestes poprostu mierny. kd mowi samo za siebie koksie :D mimo tyle staran nigdy nam nie dorownasz ... 

Pozatym zluzul majty bo tutaj sie napinasz jak pojebany, a na ts slowa nie powiesz i udajesz ze ciebie nie ma. Po chwili dostaje bana na tsie, bo ani ty ani koledzy nie potrafia sie odezwac :D Typowy nerd xD

Opublikowano

Ty potrafisz grać for fun tylko z hakami bo bez tego nawet for fun nie potrafisz grać.

Za obrazę jeszcze tutaj bana dostaniesz, więc przestań to robić.

Jeśli chcesz możesz wyzwać mnie na esl, wiem że masz konto graczu FOR FUN.

A co do digiego to mam to gdzieś i możesz to pisać wiele razy i tak wiem że z ciebie zero, tylko pisać potrafisz.

76561198090890807.png

Opublikowano

ahhaahahaha z hackami i mam konto aktywne dluzej niz ty xD Typowy debil, dla ktorego gra to zycie, a jak ktos gra lepiej(i do tego dla beke)to musi juz hackowac, idz na policje z tym i złoż donos :P

dostane bana na forum, ja p******e :D ;(

jestes wiekszym debilem niz czarny, wez wyjdz na dwor czlowieku i idz do ludzi ;)

mam tam konto, ale jak jestes taki poinformowany nie gram tam esl graczu .

najsmieszniejsze jest to ze nawet tego na ts nie masz odwagi powiedziec(w sumie dalej jestes za monitorem, a mimo tego jestes taka pizda ze nie potrafisz ryja otworzyc).

ok jestem zerem w grze, nic nie osiagnelem w grze, przykro mi ;( Moze pochwal sie co ty osiagneles przed komputerem ?

ty za to zarobiles miliony na eslu i jestes ,,znany'', a nawet ludzie z mixa graja lepiej niz ty go4 playerze xD

Opublikowano

Szatan i dzieciaq nie mam nic do was ale skonczcie bo ta gra to najwieksze gowno na swiecie po tych aktualizacjach ... Nie oplaca sie juz w to grac . :/ Chetny ktos do kupna konta ? zapraszam PW 

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Dobra skończcie już bo zaraz dobijecie sobie do 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...