Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gm1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chce dać randze KidModerator Dostęp do gm1/0 i jak daję essentials.gm.* to nie ma dostępu ani do gm0 ani do gm1 Wiecie o co chodzi? może źle wpisałem coś?

Opublikowano

Złe permisja!

Wpisz essentials.gamemode.*

@Edit

I oczywiście jeżeli używasz PermissionsEX to konieczne wpisanie /pex reload a jak nie to zresetuj serwer. :)

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

ok sprawdzam

Niedziała 

Złe permisja!

Wpisz essentials.gamemode.*

@Edit

I oczywiście jeżeli używasz PermissionsEX to konieczne wpisanie /pex reload a jak nie to zresetuj serwer. :)

nie dziala to podesłać ci config z permissią ?

Opublikowano

ok sprawdzam

Niedziała 

nie dziala to podesłać ci config z permissią ?

Tak. Tylko powiedz mi jeszcze, używasz na pewno pluginu Essentials i PermissionsEX

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Tak. Tylko powiedz mi jeszcze, używasz na pewno pluginu Essentials i PermissionsEX

Szymci a możesz mi jeszcze zrobic kit VIP i SuperVIP bo jak ja to robię co cały essentials sie dupczy

Opublikowano

Szymci a możesz mi jeszcze zrobic kit VIP i SuperVIP bo jak ja to robię co cały essentials sie dupczy

Tak, ale nie teraz niestety. Będę w domu około 17, jak nie zapomnę to wbije na ten temat i Ci to zrobie.

Działa ten Gamemode?

Bez_nazwy_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...