Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Unturned] Unturned jak założyć serwer Hamachi

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym wam przedstawić kolejny poradnik w którym przedstawię wam sposób założenia serwera w grze Unturned przez Hamachi, zaczynajmy.

1.Pierw co musimy zrobić to ściągnąć hamachi, możemy ściągnąć go klikając w ten link: klik 

2.Kiedy już zainstalowaliśmy hamachi włączamy program a następnie tworzymy dowolną sieć, a powinno wyglądać to tak :

8DB1OhD.jpg

2VQTWBt.jpg

3.Następnie włączamy grę i wchodzimy w Play>>Host po czym ustawiamy różne typy ((ile max graczy, czy ma być hasło itp))

4.Podajmy nazwę hamachi swoim kolegą a następnie oni wchodzą po czym klikają prawym przyciskiem myszy na założycielem serwera po czym bierzemy Adres IPv4.

5.Koledy kopiują IP i Port a następnie wchodzą na serwer.

Mam nadzieje że ten poradnik, krótki lecz przydatny pomoże wam zrobić serwer :)

Opublikowano

Dzięki ziom :D co zrobić żeby mieć eq z singla?

Od razu powinieneś mieć eq z singla, działa to na tej samej zasadzie co Terraria. Masz jedną postać pod wszystkie mapy, serwery etc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i wszystko pięknie, ładnie ale jeżeli ja i kolega mamy windowsa xp'ka i po naciśnięciu prawym na założyciela (czyli mnie) nie ma IPv4?

To co wtedy? :(

Opublikowano

Jeśli chodzi o itemy z singla to trzeba włączyć w grze synchronizacje ( Sync ) a jeśli chcecie grę na multi zaczynać od nowa to wyłączacie synchronizacje ( Non Sync )

2a0c2mq.png

Opublikowano

No tak tylko że mi nie pisze kopiuj adres IPv4 tylko kopiuj adres.

:(

A twój kolega klika na założyciela czy ty sam na siebie? jeżeli nie to niech on kliknie a jak nie działa to zrób wszystko od nowa wraz z siecią. 

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Unturned] Unturned jak założyć serwer Hamachi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...