Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się wychujać Riot?

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając sobie na smerfie na weście zauważyłem, że da się przenieść za darmo na Nordica. Wiem też, że było pare sytuacji, gdzie jakiś gość sobie dla jaj transferował konto kumpla na inne regiony, a jak napisało się do supportu, to można było to konto spowrotem przenieść na swój server (pisało się, że ktoś dla jaj mu to konto przeniósł i cacy).
I tu moje pytanie, mam konto na Nordicu (zrobiłem je tam, i grałem normalnie na nim), i czy jak bym napisał do supportu, że ktoś mi to konto przeniósł dla jaj na tego Nordica, to czy oni mogą w jakiś sposób to sprawdzić, czy to prawda? Chce grać na weście, ale nei chce mi się czekać aż dobije 30 level, a tak to bym ich wychujał, i oni by mi przenieśli to konto za frajer. Support może sprawdzić, czy wcześniej rzeczywiście to konto było na weście w jakiś sposób?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Support może wszystko, tego nie zrobią nigdy w życiu. Od tego masz RP'ki. Mój kolega, który rzeczywiście dostał hacka i został przeniesiony na  Rosję czy jakiś inny nowy serwer z końca 2013 po czym napisał do supportu ale  takiego go przenieśli....

f1a327ea2f.png

Pasjonat
Opublikowano

Tak, może zobaczyć wszystkie rzeczy robione na tym koncie czyli może zobaczyć czy i kiedy było transferowane

.

Opublikowano

Ty ich chcesz wychujać a Riot już cię pierdoli w d*** :)

@topic - A tak na prawdę,oni mogą to sprawdzić,więc lepiej nie próbuj sztuczek :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

musiałbys dać koledze passy żeby to zrobił. i oczywiście nie licz że pograsz sobie miesiac bez odzewu nie spodoba ci sie to wykrecisz afere i cie cofną. mysle ze reakcja powinna być natychmiastowa wraz z proźbą o przywrocenie znajomych itd (pewnie sie nie da ale uautentycznia sytuacje) ja kiedys wysyłalem gifty z konta kolegi sobie. potem bo dostałem c*****e poprosilem go zeby napisał do riotu ze mu ukradłem je. wrocili mu rp a mi cofneli skiny ;) wysłałem sobie nowe. ale mysle ze drugi raz by to juz nie przeszło na mój name albo skonczyłoby sie jakąś aferą dlla mnie lub banem...

Opublikowano

Przecież oni mogą sprawdzić, czy grałeś wcześniej na weście i czy ktoś z innego ip ci przeniósł. Tak po prostu na słowo nikomu nie uwierzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...