Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer na turcje

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. chcialem zrobic sobie transfer na turcje. a z racji tego ze rpki doladowuje only psc. chcialem zapytac czy tam tez jest mozliwosc placenia psc

Age is just a number :)

Opublikowano

siema. chcialem zrobic sobie transfer na turcje. a z racji tego ze rpki doladowuje only psc. chcialem zapytac czy tam tez jest mozliwosc placenia psc

Tak jest taka opcja, ale musisz mieć konto na paysafecard.com

Opublikowano

Tak jest taka opcja, ale musisz mieć konto na paysafecard.com

wiem przeciez gdzie trzeba miec konto ;)

tylko kilka osob mowilo mi ze only przelew i paypal...

Opublikowano

ok wielkie dzieki za info juz przenosze :)

hmm to teraz pytanie jak zrobic zebym mial region turecki a jezyk angielski :)

Opublikowano

ok thx. i jeszcze jeden problem. zmienilem region i dlaczego jestem w bronzie czy ciul go wie co to jest :D?

Opublikowano

A jeszcze jak masz niskie mmr np. na brąza a jesteś w silverze to raczej trafisz do brązu, wiem po swoim przykładzie ;P

Opublikowano

No to zacznijmy, z PSC jest pewien problem ... 

xmo3g0.png

Z tego co patrzyłem , to trzeba doładowywac albo przez strone, albo napisać do ich supportu, oni każą Ci doładować to na EUNE i wtedy przeniosą to RP , 

Co do tego braku dywizji to musisz rozegrać 1 rankeda, mnie wrzuciło s SII do SV ale dostaje po ok . 26 pkt za mecz ;d  więc  nie jest aż tak źle . 

2wg4nlj.png

Opublikowano

No to zacznijmy, z PSC jest pewien problem ... 

4833914059386811125722.png

Z tego co patrzyłem , to trzeba doładowywac albo przez strone, albo napisać do ich supportu, oni każą Ci doładować to na EUNE i wtedy przeniosą to RP , 

Co do tego braku dywizji to musisz rozegrać 1 rankeda, mnie wrzuciło s SII do SV ale dostaje po ok . 26 pkt za mecz ;d  więc  nie jest aż tak źle . 

pewnie trzeba doladowac przez paysafecarda i pozniej zalogowac sie w lolu na swoje konto psc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...