Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft błąd modu millenaire

mieciu1262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie !

Chciałbym abyście mi pomogli w rozwiązaniu pewnego problemu chodzi o mod millenaire. Wszystko było normalnie przez jakiś czas rozwijałem swoją wioskę , zbierałem dla nich surowce itp.  Aż do momentu kiedy napadli na moją wioskę bandyci. Problem jest taki , że oni się tak jakby ,, zacieli ,, i nic nie można z nimi zrobić . Co prawda ruszą się na jakąś małą odległość po czym wracają na miejsce z skąd przybyli i nie da się ich zabić . W ten sposób zabili mi prawie wszystkich obrońców wioski. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu mam wersję minecraft : 1.7.2 mod: millenaire 5.2

Opublikowano

Problem udało mi się samemu rozwiązać , lecz pojawił się następny po dłuższym graniu ( od czasu tego błędu z bandytami) wieśniacy rozbudowali parę budynków. Gdy zauważyłem , że przestali rozbudowywać wszedłem do ratusza aby sprawdzić co brakuje do kolejnej budowy , aż tu patrze mają wszystkie składniki potrzebne do budowy , ale pisze ,,brak budowy w trakcie,, a po drugiej strony pisze projekt grande fontaine wilka fontanna brak miejsca. Problem/pytanie jest takie jak sprawić aby zaczęli mi budowę tej fontanny ? 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...