Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] to tylko 43 z ponad 100 xD

errold12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Antyvirus nic nie warty, prze to zaraz zainfekuje ci sie komp i bedziesz musial na nowo system stawiac.

Trzymaj tak dalej to nie bedziesz mial zadnego konta ;>

http://support.kaspersky.com/pl/viruses/avptool2011?level=2

Sciagnij to i przeskanuj a nie uzywas smiecia nie antyvirusa

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie wiem jak bardzo musisz mieć chujowego antyvirusa.. (Pewnie AVG) Pobierz sobie eseta, Wypierdoli wszystko co zainfekowane i nie pokaże że byle gówniany plik to wirus..

Opublikowano

Ja ostatnio jak skanowałem kompa miałem ponad 800 wirków z czego 200 mial 1 client ^,^

dziwne jest to że co chwile wykrywało szpiega, trojana itp a ani razu jeszcze mnie nie okradli na żadnym serwie

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo musisz mieć chujowego antyvirusa.. (Pewnie AVG) Pobierz sobie eseta, Wypierdoli wszystko co zainfekowane i nie pokaże że byle gówniany plik to wirus..

Oj AVG jest dobrym antywirusem ... chyba, że ma się wersje FREE to każdy antywirus jest c*****y  

Opublikowano

Oj AVG jest dobrym antywirusem ... chyba, że ma się wersje FREE to każdy antywirus jest c*****y  

AVG jest niesamowicie wkurwiający i do chuja nie podobny, jeśli w temat AVG wchodzimy.

Ad-Aware to jedyny antywirus którego nie wyjebałem z kompa "na zbity ryj".

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...