Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

noc i wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo moi rodzice wyjechali na wakacje i siedzę sam w domu... wszystko byłoby cacy gdyby nie to że mieszkam na wsi a to najbliższego "sąsiada" mam 150m a kilka m za oknem mam prawie las  (tylko ogrodzenie oddziela) otoz zauwazylem ze noca zawsze chodzi jakis facet w kapturze tam i k***a mać nie wiem czego on chce? przygląda się czy nikogo nie ma w domu? czy jestem tylko sam? może "zaatakuje" mnie? siedzę w domu sam do soboty.. a typo przyłazi już drugą noc. może zrobić na niego w dzień jakąś pułapkę ? c**j wie co?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bądź picza, wyjdź z tasakiem do niego i powiedz grzecznie żeby wypierdalał.

A tak na poważnie ja bym tam powiadomił kogoś starszego, nawet przejdź się do tego sąsiada i powiedz jaka jest sytuacja. 

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu sie zesrał ze strachu. Zadzwoń do rodziców i ich o tym poinformuj.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Pewnie masz wybujala wyobraźnię. Jezeli stoi przed twoim domem to wez cos w reke dla bezpieczeństwa wyjdz przed drzwi i zapytaj sie go czego chce. Jakby sie rzucil w twoja strone to wbiegasz szybko do domu i zamykasz drzwi i dzwonisz na psy.

Nie masz zadnej babci albo kolegi żeby do cb przyjechał czy cos?

PS. Gdybym ja mial wolna chate to bym melanz na cala wieś wykręcił

Opublikowano

Z tego co wiem za takie prześladowanie, nękanie jest jakaś kara, powiedz mu że to jeżeli nie odejdzie z twojej posesji dzwonisz po organy ścigania.

Ja bym się na twoim miejscu zesrał xD trzymaj przy sobie nóż

Opublikowano

Bierz nóż kuchenny lub siekierę ze stodoły a następnie jeżeli podejdzie bliżej to wyjdź do niego i go nastrasz, powinien się przestraszyć i spieprzyć. 

Opublikowano

Jak Ty kurde mogles isc spac xD? Ja bym w zyciu nie zasnal. Jakis typ w kapturze kreci sie obok mojej chaty, a ten idzie spac xDDDD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Brzmi jak kolejna część Kevina samego w domu, rób pułapki :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serio ludzie robicie beke z tematu i nic nie wnosicie. Jestem ciekaw czy wy byscie wzieli siekiere czy tasak i do niego podbili. Ziomek jak on co noc jest to dzwon na gliny bo lesniczy raczej to nie jest bo kilka razy w 1 miejscu ? Bez sprzetu ani zadnej plakietki ?

Opublikowano

dzisiaj będę na chuja czatował więc napiszę w nocy i spróbuję zrobić mu zdjęcie. przychodzi o 23-1 w nocy a zauważyłem go w nocy z piątku na sobotę przez przypadek, bo musiałem wyjść do garażu i zapaliłem światło na dworzu

Opublikowano

dzisiaj będę na chuja czatował więc napiszę w nocy i spróbuję zrobić mu zdjęcie. przychodzi o 23-1 w nocy a zauważyłem go w nocy z piątku na sobotę przez przypadek, bo musiałem wyjść do garażu i zapaliłem światło na dworzu

Ale on tylko chodzi tam? nie zbliża się do twojego domu, czy coś? Nie ma co tego zgłaszać, bo jest za twoim domem i tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...