Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turecki serwer. Opłaca się czy nie ?

PiszeTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam małe pytanko odnośnie Tureckiego serwa. Podobno tam jest niższy level jak nigdzie indziej oraz w 5 vs 5 normal tam nawalają gorzej od Easy bot-ów ;d, tutaj właśnie nanosi się moje pytanie.: Czy opłaca się tam iść ?, ja sam gram w LoL-a tylko w weekendy, bo nie mam za bardzo czasu i nerwów. Kiedyś był chyba jeszcze poradnik co do przenoszenia się na turecki serwer, mógłby ktoś mi o tym przypomnieć ?, tak dla pewności.

Z góry dzięki za pomoc !

Opublikowano

"Podobno" - nigdy nie wiesz :D Co do przeniesienia to wchodzisz w Sklep -> Account (Konto) -> Tam wybierasz Turcje za 0 rp.

Opublikowano

Właśnie swoje konto główne przeniosłem dla beki do Turcji i gram pierwszego normala :) Dam edita i powiem jaki poziom.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Grają na nim ludzie z niedojebaniem mózgowym. Wątpie żeby elobooster z eune dał rade z tym gównem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@Sajmon.

I jak? ^^

@Edit

Przeniosłem się, zagrałem rankeda, easy mid przy czym nasza Riven wbiła pente. Jak mi się znudzi to wracam na nordica. (Dodawać do znajomych jak ktoś gra, nick Kupujesz kebaba)

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Nie gralem tam ale napewno nie jest tam az tak zle zeby grali jak easy boty. Poziom raczej nizszy niz ten na EUW ale nie przesadzajmy, dla funu mozesz sie tam przeniesc a jak chcesz cos wiecej to nie przenos sie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Zapraszać to razem pogramy - mój: monciu. Ogólnie poziom bardzo bardzo słaby :D Coś tam grają, ale słabo.

Bywalec
Opublikowano

Poziom na Turcji nie jest aż tak niski, nie przesadzajcie...

Ja np. już mam dość kebsów <ich języka>.

Opublikowano

Bardzo łatwo carrowac gry przeniosłem się na turecki to wygrałem z 12-14 gier przegrałam 3-4 większość przegranych gier była w promo lecz mimo to gowien nie dobiera w promo w sumie tam zawsze są gowna xD dam znać kiedy poziom się podniesie obecnie gold 5 za przegraną tracę 13 pkt za wygraną 31-32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...