Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Audi TT

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przyszedł czas na mój własny samochód. Kasa uzbierana, teraz czekam tylko do 18 i odbiór prawka ;) 
Więc do końca wakacji chcę zakupić już samochód, padło na Audi TT. Tak więc pojeździłem trochę po sprzedających i znalazłem kilka interesujących ofert w okoli. Jedna na prawdę wpadła mi w oko, lecz jest mały problem. Silnik (zimny) dziwnie pracuje, nierównomiernie. Jak się nagrzeje wydaje się być ok lecz martwi mnie to... u 2 innych sprzedających pracował normalnie. Sprzedający zapewniał mnie, że to z powodu świec bo są stare i stał 2 miesiące nie jeżdżony. Katalizator był wymieniany przy 170tyś km. więc nie wiem czy mam się bardzo czym przejmować czy nie ;) 
Teraz pytanie do was, czy Audi TT to dobry wybór? Czy mam się czym przejmować? Oraz czy ktoś jest posiadaczem TT i może mi co nieco powiedzieć o jej wadach :)

Chodzi o Audi TT  1.8 180km 

Opublikowano

To niech wymieni te świecie i ci pokaże wtedy? Na pierwszym samochód? NIe sądze, spalanie zje odstraszy ;)

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie wierz sprzedającemu, bo na zdrowy rozum komplet świec to wydatek kilkadziesiąt złotych i już sprzedałby za większą cenę, w dodatku 2 miesiące stała więc z miejsca bym odrzucił.W dodatku to nie koniecznie musi być wina świec - co więcej wątpię aby to była wina świec bo jak pisałem wyżej to groszowa sprawa bez żadnych mechaników itd. Powiedz jaką kwotą maksymalnie operujesz. 

Opublikowano

Nie wierz sprzedającemu, bo na zdrowy rozum komplet świec to wydatek kilkadziesiąt złotych i już sprzedałby za większą cenę, w dodatku 2 miesiące stała więc z miejsca bym odrzucił.W dodatku to nie koniecznie musi być wina świec - co więcej wątpię aby to była wina świec bo jak pisałem wyżej to groszowa sprawa bez żadnych mechaników itd. Powiedz jaką kwotą maksymalnie operujesz. 

Dysponuję na dzień dzisiejszy 17tyś. Nie wiem czy będzie coś więcej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...